Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Premium Real Estate Expo 2022

Έπειτα από δύο χρόνια αποχής, η 2η Premium Real Estate Expo 2022, η μοναδική έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα, επέστρεψε σε νέο εκθεσιακό κέντρο, το MEC Παιανίας, από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και ο απολογισμός της έκλεισε με θετικό πρόσημο στην ανταπόκριση των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και των ιδιωτών.
Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν την 1η ημέρα της Έκθεσης, παρευρέθηκαν και
απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Χαρά Καφαντάρη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών Αττικής, Λευτέρης Ποταμιάνος και ο εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του
Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Αναστάσιος Καυκαλέτος. Στην 2η Premium Real Estate Expo 2022 συμμετείχαν 62 εταιρείες από τον κλάδο του Real Estate όπως μεσιτικά γραφεία, κατασκευαστικές εταιρείες, εταιρείες διαχείρισης ακινήτων, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ενώ σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα καταγράφηκαν περισσότεροι από 5.000 επαγγελματίες του real estate, τεχνικά γραφεία, επενδυτές από Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και ιδιώτες ιδιοκτήτες ακινήτων.