Το νέο τηλεοπτικό της Kaiser μας ταξιδεύει στην «τέχνη» που απαιτείται για την παραγωγή της

Η Kaiser βρίσκεται στον αέρα με ολοκαίνουρια διαφημιστική καμπάνια και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε την «τέχνη» που κρύβεται πίσω από την παραγωγή της.
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, Βασίλης Μπισμπίκης, αναλαμβάνει αυτήν τη φορά τον ρόλο του θεατή σε μια διαφορετική παράσταση, αυτήν της παραγωγής μιας μπύρας Kaiser. Κάνοντας μια διαδρομή από όλα τα στάδια της παραγωγής της και την επιλογή των εκλεκτών πρώτων υλών της, ανακαλύπτει πώς η τεχνογνωσία, η εμπειρία, ο συντονισμός και οι μελετημένες κινήσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο για το απολαυστικό αποτέλεσμα μιας Kaiser. Για αυτό και καταλήγει να την απολαμβάνει, ανάμεσα σε φίλους, γνωρίζοντας πολύ καλά την απάντηση στο ερώτημα «Μπύρα ή Kaiser;».
Κι όλα αυτά, υπό το δυναμικό ρυθμό που δίνει το τραγούδι Sinnerman της Nina Simone, σε διασκευή του Felix da Housecat.
Γιατί η παραγωγή μιας Kaiser είναι «τέχνη», που πραγματοποιείται σε ιδανικές συνθήκες ζύμωσης και ωρίμανσης, όπου συνδυάζονται αρμονικά τα πιο ποιοτικά υλικά, προκειμένου να της προσφέρουν την χαρακτηριστική πλούσια γεύση, την υψηλή αισθητική και το βαθύ, χρυσαφένιο χρώμα της. Μέσα από τις 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τους 3 προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου, με τον μοναδικό λυκίσκο «Tradition» να κυριαρχεί στη αγαπημένη γεύση της, η Kaiser μας υπενθυμίζει συνεχώς ότι δεν είναι απλά μια μπύρα, αλλά μια γευστική εμπειρία.