1 Χρόνος λειτουργίας του ATHENIAN DELI της Οικογένειας Μουλκιώτη!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Τετάρτη 22/6 τα εγκαίνια του ATHENIAN DELI της οικογένειας Μουλκιώτη, στο Κέντρο της Αθήνας, στου Ψυρρή, γιορτάζοντας ταυτόχρονα τον ένα χρόνο λειτουργίας του καταστήματος.
Το Athenian Deli είναι ένας χώρος μοναδικής αισθητικής delicatessen, που δημιουργήθηκε για να αναδείξει την κορυφαία ποιότητα των γνήσιων παραδοσιακών Aλλαντικών Μουλκιώτης αλλά και τη συλλογή διαλεγμένων προϊόντων με γεύσεις και αρώματα από όλη την Ελλάδα.
Σε κλίμα χαράς και ευφορίας οι εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν την κορυφαία ποιότητα των γνήσιων παραδοσιακών Αλλαντικών Μουλκιώτη αλλά και τη Ποικιλία γεύσεων από τη συλλογή επιλεγμένων προϊόντων από όλη την Ελλάδα.
Πρωτότυποι συνδυασμοί και μοναδικές γεύσεις όπως το μοναδικό Προσούτο από πρόβειο κρέας, Ζαμπόν Χοιρινής ωμοπλάτης με σοκολάτα, Ζαμπόν από Αρνί, Προσούτο Μαύρου Χοίρου, Ζαμπόν Μοσχαρίσιο με Μαύρη Τρούφα, Μοτσαρέλα Βουβαλίσια καθώς και Λουκάνικα από Μαύρο Χοίρο έκλεψαν τις εντυπώσεις.
Τηn πολύ μεγάλη γκάμα αλλαντικών συνόδευσαν μοναδικές γεύσεις τυριών με τοπικό παραδοσιακό χαρακτήρα από όλη την Ελλάδα και Κορυφαίας ποιότητας παραδοσιακά προϊόντα, όπως παξιμάδια , Ελαιόλαδο , Ιδιαίτερες σαλάτες, εύγευστα τσάτνεϊ, γλυκά του κουταλιού και πολλά άλλα εξαιρετικά προϊόντα από τους θησαυρούς της Ελληνικής Γης.