Accademia Pizzaioli: Σεμινάριο “Focaccia” από τους καλύτερους στο είδος!

Tην Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα τη “Focaccia” από
την Accademia Pizzaioli Greece, για όσους επιθυμούν να μάθουν τα μυστικά για την τέλεια
focaccia, ένα μοναδικό είδος ιταλικού ψωμιού που είναι πολύ αγαπημένο και στην Ελλάδα!
Η focaccia, την παρασκευή της οποία θα διδαχθούν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο της
Accademia Pizzaioli Greece, είναι ένα επίπεδο ψωμί που γαρνίρεται κυρίως από βότανα,
όπως θυμάρι, δεντρολίβανο, ρίγανη και συνοδεύεται συνήθως από πολλά άλλα υλικά,
όπως ελιές, τοματίνια, κρεμμύδι κ.α.
Οι συμμετέχοντες υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Ιταλού Chef της Accademia Pizzaioli
Greece, θα ακολουθήσουν βήμα βήμα τα στάδια παρασκευής και προετοιμασίας της ζύμης,
θα μάθουν τα απαραίτητα tips για το πώς θα γίνει αφράτη και πόσο χρόνο χρειάζεται για
να ξεκουραστεί ώστε να αναδείξει τα αρώματα και την υφή της. Στο τέλος του σεμιναρίου
οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και έναν αναλυτικό οδηγό
με τα στάδια παρασκευής της focaccia.
Η φημισμένη Accademia Pizzaioli άνοιξε τις πύλες στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2017 με στόχο
να προσφέρει ευέλικτα προγράμματα σπουδών και σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας με κύρος και διεθνή αναγνώριση, σε επαγγελματίες που θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην τέχνη της πίτσας, αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική γαστρονομία.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:http://www.accademia- pizzaioli.gr