Η LG SIGNATURE Inspirations παρουσίασε μια θρυλική βραδιά με τον John Legend στην Κοιλάδα της Napa

Μερικά πράγματα πάνε μαζί. Η LG Electronics(LG) και η LG SIGNATURE συνεργάστηκαν με τον βραβευμένο καλλιτέχνη John Legend. Η premium μάρκα και ο παγκοσμίου φήμης ambassador της συνεργάστηκαν πρόσφατα για μια αξέχαστη βραδιά με μια special λίστα καλεσμένων και την αποκάλυψη ενός νέου κρασιού περιορισμένης κυκλοφορίας της δικής του ετικέτας LVE.
H exclusive περίσταση, με θέμα «Timeless Moments with Loved Ones», έλαβε χώρα στις 3
Μαΐου στο Wappo Hill, στην τεράστια και κομψά διαμορφωμένη ιδιωτική κατοικία του Jean-
Charles Boisset, του διάσημου οινοπαραγωγού και συνιδρυτή της LVE. Μεταξύ των special guests της βραδιάς ήταν η διεθνής αυθεντία του στιλ, Olivia Palermo, και
ο γνωστός κριτικός κρασιού James Suckling, οι οποίοι υπηρετούν και οι δύο ως ambassadors της παγκόσμιας μάρκας LG SIGNATURE. Οι υπόλοιποι VIP καλεσμένοι ήταν premium πελάτες της LG SIGNATURE, συνεργάτες λιανικής, τοπικοί και διεθνείς κριτές κρασιού. Οι Legend και Boisset συνεργάστηκαν με εκπρόσωπο της LG SIGNATURE για να μοιραστούν την ιστορία του περιορισμένης κυκλοφορίας κρασιού – από την αρχική ιδέα μέχρι την περιγραφή των πλούσιων, περίπλοκων γεύσεων του γεμάτου σώμα Cabernet Sauvignon. Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι απήλαυσαν μια ιδιωτική συναυλία από τον ίδιο τον Legend, με τον βραβευμένο με GRAMMY καλλιτέχνη να ερμηνεύει αγαπημένα κομμάτια του, όπως το “You Deserve It All”, το τραγούδι που έγραψε για την LG SIGNATURE το 2021.