Σμύρνη Mου Αγαπημένη: Η ΣΕΙΡΑ και νέες εντυπωσιακές σειρές εποχής στο ΑΝΤ1+

Το ΑΝΤ1+ μάς πηγαίνει ταξίδι στον χρόνο, χαρίζοντας στους συνδρομητές του μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας με ατμοσφαιρικές σειρές εποχής και δυναμικούς γυναικείους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες. Η mini σειρά-υπερπαραγωγή της Μιμής Ντενίση, ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ, δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το ΑΝΤ1+ και κάνει πρεμιέρα στις 05 Ιουλίου σε πρώτη προβολή, ενώ οι δημοφιλείς ξένες σειρές Catherine The Great και Belgravia έχουν ήδη προστεθεί στην ξεχωριστή συλλογή της streaming πλατφόρμας.
Σε σενάριο Μιμής Ντενίση & Martin Sherman και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, η ιστορία της μεγαλύτερης παραγωγής στα χρονικά του ελληνικού κινηματογράφου, ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ, μεταφέρεται σε μια mini σειρά 4 επεισοδίων διάρκειας 50 λεπτών, διαθέσιμων μόνο στο ΑΝΤ1+ και εμπλουτισμένων με αποκλειστικό extra υλικό και σκηνές που δεν έχουν προβληθεί ποτέ στο παρελθόν.
Η βραβευμένη με Όσκαρ Helen Mirren πρωταγωνιστεί στην εξαιρετική mini σειρά εποχής Catherine The Great, ενσαρκώνοντας την επιβλητική μονάρχη και πολιτικό, που κυβέρνησε τη ρωσική αυτοκρατορία όπως κανείς πριν από εκείνη και μεταμόρφωσε τη θέση της Ρωσίας στον κόσμο του 18 ου αιώνα. Η σειρά, που προβλήθηκε πρώτη φορά από το HBO, εξιστορεί τον αγώνα της Αικατερίνης να διατηρήσει τον έλεγχο και την εξουσία μέσα από προδοσίες, ίντριγκες, αλλά και τη θυελλώδη σχέση της με τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον ηγέτη του ρωσικού στρατού Γκριγκόρι Ποτέμκιν. H βρετανική σειρά Belgravia, από τον Julian Fellowes, δημιουργό της αγαπημένης σειράς Downton Abbey, είναι ένα δράμα εποχής που μας μεταφέρει στο Λονδίνο του 19ου αιώνα.