Να χαλάς χατήρια, να μαθαίνεις ανθρώπους

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!!!

Πολύ συχνά μου στέλνεις μηνύματα για ανθρώπους που είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο σε πρόδωσαν κάποια στιγμή, για όσο κράτησε η μεταξύ σας σχέση.

Άνθρωποι που έπιναν νερό στο όνομά σου, όταν βρέθηκες σε μία πιο αδύναμη θέση, όταν αποφάσισες να πας ένα βήμα μπροστά ή απλά χάλασες χατήρια, σου εναντιώθηκαν με τόσο μένος που ακόμα αναρωτιέσαι πώς έκρυβαν τόσο καλά και αυτή την πλευρά του χαρακτήρα τους. Μάλιστα οι άνθρωποι αυτοί δεν σταμάτησαν στην κατά μέτωπο επίθεση αλλά αποφάσισαν να εντάξουν και άλλους σε όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία. Μη μου αγχώνεσαι, σε όλους μας έχει συμβεί…

Εγώ οφείλω να σου πω κάτι που είχα διαβάσει τότε, όταν συνέβη και σε μένα κάτι αντίστοιχο παλαιότερα και πραγματικά με έκανε να γελάσω δυνατά όταν συνειδητοποίησα τη δύναμη που κρύβω μέσα μου. Την ίδια δύναμη που κρύβεις και εσύ μέσα σου.

Σημειώνεις; Ξεκινάμε!

“Όταν ένα άτομο δεν σε γουστάρει, ομαδοποιείται με ένα άλλο άτομο που δεν σε γουστάρει επίσης. Και πριν το καταλάβεις, δημιουργείται μία ολόκληρη παρέα που σε αντιπαθεί… Όμως ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Αυτά τα άτομα δεν γουστάρουν καν ο ένας τον άλλο και συσπειρώνονται μόνο επειδή υπάρχεις ΕΣΥ! Βλέπεις πόσο ισχυρός είσαι; Χαμογέλα, προχώρα παρακάτω και άστους στη μιζέρια τους.”

Tip of the Day: Στο έχω πει και παλιότερα: Να συγχωρείς πάντα τους εχθρούς σου· τίποτα δεν μπορεί να τους εκνευρίσει περισσότερο – Oscar Wilde.

Άντε και ένα extra tip γιατί είσαι εσύ: Αυτούς που με κατηγορούν πισώπλατα εγώ τους αποκαλώ θαυμαστές…

Άντε και καλή μας εβδομάδα!