Παρουσία της Α.M. Βασιλιά και της Α.M. Βασίλισσας της Ολλανδίας πραγματοποιήθηκε ο pitching διαγωνισμός “The Squeeze” του Orange Grove

Picture by: Giorgos Diplas, ©MinBZ

Την Τρίτη 1 η Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε ο 14ος Pitching Διαγωνισμός “The Squeeze”, η καθιερωμένη γιορτή καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας, που αποτελεί πρωτοβουλία του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα. Τον διαγωνισμό τίμησαν με την παρουσία τους η Α.M. Βασιλιάς της Ολλανδίας Willem-Alexander και η Α.Μ. Βασίλισσα Máxima, συνοδευόμενοι από μέλη της Κυβέρνησης της Ολλανδίας, στο πλαίσιο της Επίσημης Επίσκεψης που πραγματοποιούν στη χώρα μας.
Στη σκηνή του “The Squeeze” ανέβηκαν έξι δυναμικές startups του Orange Grove, που είχαν περάσει στην τελική φάση του διαγωνισμού, παρουσιάζοντας τις καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες τους σε ένα πάνελ διακεκριμένων κριτών από τις Η.Π.Α., την Ολλανδία και την Ελλάδα. Την πρώτη θέση κατέκτησε η Grandmama που εκπροσωπήθηκε από τη CEO Βίκη Κλήμη, και τη δεύτερη θέση η Struuct, που εκπροσωπήθηκε από τον CEO Σπύρο Κωνσταντή.
Το Βασιλικό Ζεύγος υποδέχθηκαν στο “The Squeeze” οι Αλεξάνδρα Σαρμά, Γιάννης Κανελλόπουλος και Γιάννης Νικολόπουλος (partners και μέλη ΔΣ Orange Grove) στο Φάρο του ΚΠΙΣΝ, όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση.
Οι έξι startups που διαγωνίστηκαν στον 14ο Pitching Διαγωνισμό “The Squeeze” ήταν οι:
Agro-U (Κορίνα Χατζηγεωργίου), Meterscope (Γιώργος Ευθυμίου), Indust Systems (Μιχάλης Δρακουλέλης), Genomix4U (Σταυρούλα Σιαμόγλου), Struuct (Σπύρος Κωνσταντής), Grandmama (Βίκυ Κλήμη). Δείτε το πρόσφατο αφιέρωμα του Say Yes …to the Press στην Grandmama, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης φροντιστών που ειδικεύεται στη φροντίδα στο σπίτι ηλικιωμένων και ανθρώπων που έχουν ανάγκη, που κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό!

Grandmama.gr: Το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο φροντίδας ηλικιωμένων