Παρελθόν

Καλημέρα SayYesser!!!

 

Δεν χρειάζεται να σε καθορίζει το παρελθόν σου. Και σίγουρα, το μέλλον σας δεν χρειάζεται να μοιάζει με το παρελθόν σας, εκτός κι αν το επιτρέψετε.

Σίγουρα, ορισμένα σημεία του παρελθόντος σας ήταν υπέροχα, αλλά…

Το δημοφιλές παιδί δεν είναι απαραίτητα δημοφιλές τώρα.
Ο στρατηγός του κολεγίου δεν τα καταφέρνει πάντα στο NFL.
Το παιδί ηθοποιός συχνά δεν φτάνει στη μεγάλη οθόνη.

Αντίστροφως…

Ο σπασίκλας του γυμνασίου έγινε Μπιλ Γκέιτς.
Ο πρωτοετής αναβάτης πάγκου έγινε ο Μάικλ Τζόρνταν.
Το φτωχό, κακοποιημένο κορίτσι έγινε Oprah.

Μερικές φορές οι δυνατοί πέφτουν, και μερικές φορές οι πεσμένοι αγκαλιάζουν το μεγαλείο . Μερικές φορές νομίζεις ότι δεν είσαι αρκετός, αλλά μετά ανακαλύπτεις ότι είσαι περισσότερο από αρκετός .

Αν το παρελθόν ισοδυναμούσε με το μέλλον, τότε το παρμπρίζ σας δεν θα σας ωφελούσε. απλά θα οδηγούσατε το αυτοκίνητό σας με τα μάτια σας κολλημένα στην πίσω όψη. Αλλά η οδήγηση με αυτόν τον τρόπο—κοιτάζοντας μόνο πίσω σας—είναι ένας σίγουρος τρόπος για να τρακάρετε.

Αντίθετα, είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε περιστασιακά το παρελθόν σας—για να ελέγχετε κατά διαστήματα την όπισθεν—ενώ παραμένετε συγκεντρωμένοι στο δρόμο μπροστά σας.

Όλοι έχουμε κάνει λάθη και κακές αποφάσεις στο παρελθόν. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Μπορούμε, ωστόσο, να πάρουμε τα μαθήματα από αυτές τις κακές αποφάσεις και να ξεκινήσουμε ένα νέο μέλλον, ξεκινώντας από αυτή τη στιγμή.

Στην πραγματικότητα, ένα πιο ακριβές στιγμιότυπο του πιθανού μέλλοντός σας είναι η παρούσα στιγμή. Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή θα διαμορφώσει το μέλλον σας πολύ περισσότερο από το παρελθόν σας. Και με κάθε νέα στιγμή έρχεται ένα νέο δώρο, μια νέα αρχή .

Εκμεταλλευτείτε αυτή τη στιγμή. Το μέλλον σου εξαρτάται από αυτό.