Είσαι αναποφάσιστος και δεν ξέρεις τι να ψηφίσεις; Εγώ είμαι εδώ!

Προεκλογική καλημέρα SayYesser!!!

Όχι, δεν θα σχολιάσω τα πολιτικά δρώμενα της χώρας, δεν φτάνουν μέχρι εκεί οι γνώσεις και οι αντοχές μου αλλά και ούτε θα μπω στη διαδικασία να σας πω τα υπέρ και τα κατά του κάθε υποψηφίου, καθώς πραγματικά πιστεύω ότι η ψήφος μας είναι πολύ προσωπική.

Όμως βρήκα μία προεκλογική πλατφόρμα, η οποία υπόσχεται μέσα από κάποιες ερωτήσεις να σε διευκολύνει -αν είσαι αναποφάσιστος και δεν ξέρεις τι να ψηφίσεις, με ποιο κόμμα είσαι πιο κοντά ιδεολογικά.

Προφανώς το έκανα -σιγά που θα μου ξέφευγε και η αλήθεια είναι πως ναι, έπεσε διάνα! Αν θέλεις να δοκιμάσεις και εσύ την τύχη σου κάνε click εδώ: https://choose4greece.com/

Tip of the Day: Το Choose4Greece είναι μία σύγχρονη, διαδικτυακή εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί για τις Βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. Ο σκοπός του Choose4Greece είναι να βοηθήσει τους πολίτες να εξετάσουν με ποιον τρόπο οι πολιτικές απόψεις τους ταιριάζουν με αυτές των πολιτικών κομμάτων και να τους επιτρέψει να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις των κομμάτων στις εκλογές.

Το Choose4Greece είναι μια εφαρμογή αποκλειστικά μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν συνδέεται με κανένα πολιτικό κόμμα ή κίνημα.

Το Choose4Greece σχεδιάστηκε από το ερευνητικό εργαστήριο DigiPols (Digital Politics) της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου:

Δρ. Κώστας Γεμενής, Επίκουρος Καθηγητής

Δρ. Βασιλική Τρίγκα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Δρ. Κώστας Τζιούβας, Επίκουρος Καθηγητής

Δρ. Νικόλας Τσαπατσούλης, Καθηγητής

Βασίλης Μαναβόπουλος, Ερευνητικός Συνεργάτης

με τη συνεργασία των

Δρ. Γιάννη Κωνσταντινίδη, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Δρ. Αλεξία Κατσανίδου, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο της Κολωνίας και GESIS-Leibniz Institute for the Social Sciences

Καλή επιτυχία και καλή …φώτιση!