Σύμπαν: όλα έρχονται στην ώρα τους αρκεί να ξέρεις να διαβάζεις τα σημάδια

Καλημέρα SayYesser!!!

Το σύμπαν έχει έναν αστείο τρόπο να σου δείχνει ότι τα πράγματα πάνε καλά.

Τις περισσότερες φορές, συχνά αμφιβάλλουμε για τον εαυτό μας και έχουμε την αίσθηση ότι δεν κάνουμε κάτι σωστά ή ότι αυτό που κάνουμε δεν πρόκειται να μας οδηγήσει εκεί που θέλουμε να είμαστε.

Εξαιτίας αυτής της νοοτροπίας, χάνουμε τα κίνητρα και αρχίζουμε να πέφτουμε θύματα του κόσμου γύρω μας.

Τι θα γίνει αν ο δρόμος στον οποίο βαδίζεις είναι όντως ο σωστός αλλά απλά δεν το ξέρεις ακόμα;

Το Σύμπαν έχει έναν παράξενο τρόπο να μας δείχνει μερικές φορές ότι αυτό που κάνουμε μας οδηγεί εκεί που θέλουμε να είμαστε.

Τώρα μπορεί να αναρωτιέσαι, “ποιοι είναι οι τρόποι που το σύμπαν μας δείχνει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο;” Γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ!

Σημάδι #1: Τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Αισθάνεσαι τη ζωή σου σαν μια συνεχόμενη ανηφορική μάχη που φαίνεται να φέρνει τη μία πρόκληση μετά την άλλη;

Όταν είσαι στο σωστό δρόμο και προχωράς προς τους στόχους και τις επιθυμίες σου, το Σύμπαν μπορεί να σου φέρει δυσκολίες και περίεργες καταστάσεις που σε προκαλούν.

Αυτό μας βοηθά να επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε.

Αν όλα ήταν εύκολα, δεν θα υπήρχε εξέλιξη και θα μέναμε όλοι στάσιμοι.

Μην τα παρατάς. Όταν συναντάς δυσκολίες να ξέρεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο.

Σημάδι #2: Ξέχνα το παρελθόν.

Αχ αυτό το παρελθόν.

Όταν βρεις τον εαυτό σου και ανακαλύψεις τα θέλω σου πρέπει πάντα να κοιτάζεις μπροστά.

Το Σύμπαν ακούει την έκκλησή σου για βοήθεια και σου ανοίγει δρόμους να προχωρήσεις. Εσύ φρόντισε να σκέφτεσαι μόνο αυτά που μπορείς να αλλάξεις και αυτά είναι το παρόν και το μέλλον σου. Προχώρα μπροστά, κόψε τους δεσμούς με τις άγκυρες του παρελθόντος και συνέχισε να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας και όχι προς τα πίσω.

Σημάδι #3: Ποιοτικές σχέσεις αρχίζουν να δημιουργούνται.

Και λόγω αυτής της πραγματικότητας, θα βρεθούν στον δρόμο σου πολλοί άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σε κρατήσουν πίσω και θα επιχειρήσουν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι τα όνειρά σου είναι άπιαστα.

Ένα ισχυρό σημάδι από το Σύμπαν ότι είστε στο σωστό δρόμο είναι η εμφάνιση δυνατών σχέσεων.

Αυτοί είναι οι τύποι των ανθρώπων που φαίνεται να θέλουν να επενδύσουν σε σένα και θέλουν να σε δουν να μεγαλώνεις ώστε να γίνεις η καλύτερη δυνατή εκδοχή σου.

Όταν αρχίσεις να συναντάς αυτούς τους ανθρώπους, τότε να ξέρεις πως αυτό είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι πηγαίνεις στη σωστή κατεύθυνση.

Σημάδι #4: Τα πράγματα αρχίζουν να ευθυγραμμίζονται.

Παρόμοια με το πώς θα αρχίσεις να δημιουργείς ισχυρές σχέσεις με άτομα που φαίνεται να σε ωθούν όλο και πιο κοντά στους στόχους σου, η συνολική σου κατάσταση θα αρχίσει να βελτιώνεται και να αλλάζει προς το καλύτερο.

Το Σύμπαν δεν θα σου τα δώσει όλα ταυτόχρονα. Αλλά θα σε ταΐσει σε μικρά κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς ώστε να μπορείς να τα χωνέψεις και εν τέλει να τα συνηθίσεις και να τα αφομοιώσεις.

Σημάδι #5: Νιώθεις καλά.

Οι άνθρωποι έχουμε αυτή την έκτη αίσθηση που μας ενημερώνει πότε τα πράγματα πάνε καλά. Κάποιοι το αποκαλούν «διαίσθηση».

Όταν αισθάνεσαι αυτό το συναίσθημα, μην το αφήσεις να σου φύγει. Συνέχισε να κινείσαι προς την κατεύθυνση την οποία κινείσαι και μην σταματήσεις μέχρι να βρεθείς στην κορυφή που εσύ έχεις επιλέξει.

Σημάδι #6: Νιώθεις γαλήνη.

Όταν κινούμαστε σε ένα μονοπάτι που δεν είναι πραγματικά κατάλληλο για εμάς ή μας απομακρύνει περισσότερο από τα όνειρά μας, μπορεί συχνά να αισθανόμαστε ταραγμένοι και κολλημένοι.

Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε. Βρισκόμαστε να παίζουμε το θύμα και θέλουμε συνεχώς να είμαστε κάπου αλλού.

Όταν παρατηρήσεις όμως ότι αυτό το αίσθημα βύθισης έχει αντικατασταθεί με ένα αίσθημα γαλήνης, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μονοπάτι.

Χρησιμοποίησε αυτή τη νέα αίσθηση γαλήνης και ασφάλειας και μεταμορφώσου στο επιτυχημένο άτομο που γνωρίζεις ότι μπορείς να γίνεις.

Μην αφήσεις τίποτα να σου το χαλάσει.

Σημάδι #7: Βλέπεις την επιτυχία παντού.

Παρατηρείς ότι όλα τα πράγματα πηγαίνουν σωστά στη ζωή σου αλλά και σε άλλους. Νιώθεις την επιτυχία όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη.

Μπορείς να φανταστείς στο μυαλό σου, τον εαυτό σου να φτάνει εκεί που ονειρευόσουν και πλέον δεν σου φαίνεται τόσο μακρινό.

Tip of the Day: Το Σύμπαν λειτουργεί με μυστηριώδεις τρόπους.

Και δεν είναι πάντα εύκολο να το καταλάβεις καθώς τις περισσότερες φορές αρχίζουμε να απομακρυνόμαστε από τους στόχους μας επειδή δεν ξέρουμε πώς να διαβάζουμε τα σημάδια του. Μερικές φορές ο δρόμος μας προς την επιτυχία φωτίζεται παντού γύρω μας. Απλά πρέπει να έχουμε ανοιχτά και τα μάτια της ψυχής μας για να το αντιληφθούμε.