Εσύ θα μπεις στο Βασίλειο της Συνεργασίας;

Καλημέρα SayYesser!

Η δύναμή μας όταν ενώνεται με τη δύναμη άλλων ανθρώπων -και λειτουργούμε ως ομάδα- είναι τόσο μεγάλη που μπορούμε να κάνουμε τα πάντα! Μέσα από την ιστορία που ακολουθεί θέλω να σου πω ότι το μαζί μπορεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά!

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια μακρινή χώρα, υπήρχαν δύο γειτονικά βασίλεια: το Βασίλειο της Συνεργασίας και το Βασίλειο της Προδοσίας. Οι άνθρωποι στο Βασίλειο της Συνεργασίας ήταν γνωστοί για την έντονη αίσθηση της κοινότητας και την προθυμία τους να συνεργαστούν για την επίλυση προβλημάτων. Αντίθετα, οι άνθρωποι στο Βασίλειο της Προδοσίας ήταν γνωστοί για τον εγωισμό τους και την προθυμία τους να εκμεταλλευτούν τους άλλους για δικό τους όφελος.

Μια μέρα, ένας θηριώδης δράκος επιτέθηκε και στα δύο βασίλεια, προκαλώντας μεγάλη καταστροφή και χάος. Ο Βασιλιάς της Συνεργασίας προσέγγισε αμέσως τον Βασιλιά της Προδοσίας, ελπίζοντας να σχηματίσει ένα ενιαίο μέτωπο ενάντια στον δράκο. Ωστόσο, ο Βασιλιάς της Προδοσίας δίσταζε να ενώσει τις δυνάμεις του, επειδή φοβόταν ότι μπορεί να χάσει το πλεονέκτημά του έναντι των ανθρώπων του Συνεργασίας.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της συνεργασίας προσπάθησαν πολύ όλοι μαζί να υπερασπιστούν τη γη τους, μοιράζοντας πόρους και τεχνογνωσία μεταξύ τους. Από την άλλη, οι άνθρωποι που ανήκαν στο… άλλο στρατόπεδο πάλευαν να διώξουν μόνοι τους τον δράκο, συσσωρεύοντας τους πόρους τους και αρνούμενοι να βοηθήσουν τους γείτονές τους.

Στο τέλος, το Βασίλειο της Συνεργασίας κατάφερε να νικήσει τον δράκο, χάρη στην ενότητα και τη συνεργασία τους. Οι άνθρωποι της Προδοσίας, ωστόσο, υπέστησαν μεγάλες απώλειες και ο βασιλιάς τους συνειδητοποίησε το λάθος του. Από εκείνη την ημέρα και μετά, το Βασίλειο της Προδοσίας άρχισε να συνεργάζεται με τους γείτονές του και τα δύο βασίλεια ζούσαν σε ειρήνη και ευημερία.

Tip of the Day: Είσαι πάντα συνεργάτης ή μπαίνεις στον πειρασμό, βλέποντας εμμονικά το προσωπικό σου συμφέρον, μερικές φορές να προδώσεις τους άλλους; Αν δεις τη μεγάλη εικόνα, θα συνειδητοποιήσεις ότι το να κοιτάζεις αποκλειστικά και μόνο το δικό σου συμφέρον είναι κοντόφθαλμο… και πίστεψέ με έτσι δεν θα πας πολύ μακριά…