Summer 2023: Τα top trends στο χρώμα των μαλλιών

To καλοκαίρι είναι πια εδώ και ένας αέρας ανανέωσης φύσηξε στα μαλλιά μας! Πάμε να δούμε τα trends της σεζόν που ξεχωρίσαμε!

Αν είσαι φαν του ξανθού οι επιλογές είναι πολύ “δυνατές”!

– Το “λινό” ξανθό

Ψυχροί, ταουπέ και μπεζ υποτόνοι συνθέτουν ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα! Οι ψυχρές και οι θερμές αποχρώσεις δίνουν διάσταση και ευελιξία. Στα πολύ θετικά του ότι δεν απαιτεί συχνό φρεσκάρισμα.

– Το “ζωντανό” ξανθό

Αφήνουμε στην άκρη τις σταχτί αποχρώσεις και δίνουμε ένταση στο χρώμα του καλοκαιριού. Ανοίξτε λίγο το ξανθό σας και αφήστε τις ανταύγειες να ξεπροβάλλουν για ένα ανέμελο και ανάλαφρο αποτέλεσμα.

– Σκούρο ξανθό που φλερτάρει με το καστανό

Μια ωραία επιλογή είναι το φυσικό σκούρο ξανθό που συναντά το ανοιχτό καστανό. Δίνει φυσικότητα και όγκο και ταιριάζει σε πολλές αποχρώσεις δέρματος.

– Cherry Coke

Καστανό μεν αλλά με κάτι από σκούρο κόκκινο που κάνει τη διαφορά! Τα μαλλιά φαίνονται πλούσια και έχουν κάτι… μοιραίο! Σκούρες μπορντώ ανταύγειες σε φυσικό σκούρο καστανό μαλλί μπορούν επίσης να δώσουν αυτό το “κάτι” στο χρώμα των μαλλιών σας.

 

– Καστανό roux

Μια ωραία αλλαγή για τα σκούρα μαλλιά είναι το καστανό balayage με κόκκινους τόνους. Διακριτικά… φλογερό, κεντρίζει τα βλέμματα και είναι μια ενδιαφέρουσα αλλαγή.