Πες μας πού θα πας διακοπές, να σου πούμε τι παπούτσια να έχεις στην καλοκαιρινή βαλίτσα

Η σκέψη των διακοπών μας ανεβάζει τη διάθεση, ωστόσο η συνειδητοποίηση ότι πρέπει να ετοιμαστεί η σχετική βαλίτσα προσθέτει έναν ακόμα προβληματισμό.
Για το λόγο αυτό, η αναγνωρισμένη σχεδιάστρια χειροποίητων υποδημάτων, Ευαγγελία
Δρόση, μας μυεί στον κόσμο του shoe shopping με τις ολοκαίνουριες δημιουργίες της για τη
σεζόν Summer 2023.
Τα χειροποίητα παπούτσια για νησί

Ικαρία – Maiandros Sandals: Ένα χειροποίητο flat ζευγάρι Maiandros Sandals είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσεις τη μέρα σου σε κάποια παραλία, να συνεχίσεις για χορό σε κάποιο από τα uber cool beach bars και να καταλήξεις να χορεύεις σε κάποιο πανηγύρι, με άνεση αλλά και ασφάλεια.

Σαντορίνη – Jungle Sandals: Τα χειροποίητα flat σανδάλια με τις κομψές και άκρως καλοκαιρινές jungle print λεπτομέρειες αλλά και το δέσιμο στους αστραγάλους αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσες θέλουν να συνδυάσουν το στιλ με την άνεση που προσφέρουν τα χειροποίητα παπούτσια.

Πάτμος – Maiandros Chic Mules: Ένα ζευγάρι χειροποίητα mules είναι ό,τι ακριβώς
χρειάζεσαι για να κλέψεις τις εντυπώσεις στα κοσμικά bars ή τα ρομαντικά εστιατόρια του νησιού, ώστε να διατηρήσεις την effortless κομψότητα που αρμόζει.

Τήνος – Eyes Sandals: Τα χειροποίητα flat παπούτσια με το διαχρονικό σχέδιο και τα μοντέρνα eye patterns συνδυάζουν αρμονικά το cool στοιχείο του νησιού και την απαραίτητη άνεση για εξερεύνηση, ενώ μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.