Σταμάτα να θέλεις και απλά κάντο!

Καλημέρα SayYesser!!!

Θέλω να μοιραστώ μαζί σου την καλύτερη συμβουλή που διάβασα ποτέ από τον αγαπημένο συγγραφέα Jim Rohn: “Αν θέλεις να έχεις περισσότερα, πρέπει να γίνεις κάτι περισσότερο. Για να έχεις κάτι καλύτερο, πρέπει να γίνεις καλύτερος. Γιατί όταν εξελιχθείς όλοι οι παράγοντες γύρω σου, θα εξελιχθούν για να ταιριάζουν στο στάδιο που είσαι τώρα.”

Όλοι μας θέλουμε περισσότερα χρήματα, καλύτερη δουλειά, καλύτερους συνεργάτες, καλύτερο μισθό, θέλουμε τον ιδανικό σύντροφο, θέλουμε θέλουμε θέλουμε …τα καλύτερα.

Σκέψου το, αν εσύ καταφέρεις την προσωπική σου εξέλιξη τότε τα επαγγελματικά σου, τα οικονομικά σου, τα ερωτικά σου και όλες σου οι συναναστροφές (παράγοντες) απλά θα ακολουθήσουν τη δική σου άνοδο για να σου ταιριάζουν. Γιατί αν εσύ εξελιχθείς και τα θέλω σου μείνουν “πίσω” τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τα θέλεις πια όπως είναι αλλά αναβαθμισμένα.

Σταμάτα λοιπόν να θέλεις απλά περισσότερα χρήματα και σκέψου πώς θα τα αποκτήσεις. Σταμάτα να θέλεις απλά καλύτερους πελάτες και φρόντισε να γίνεις εσύ καλύτερος στο επιχειρείν ώστε να τους διεκδικήσεις.
Σταμάτα να ψάχνεις τον ιδανικό φίλο, σύντροφο και γίνε εσύ καλύτερος άνθρωπος.

Tip of the Day: Και αυτή η τόσο απλή και αυτονόητη ιδέα είναι απλά η καλύτερη συμβουλή που έχω πάρει ποτέ…
Σταμάτα να θέλεις και δράσε!
Όλα είναι στο χέρι σου και να θυμάσαι πως οι μέρες είναι ακριβές, όταν σπαταλάς μια μέρα έχεις απλά μία λιγότερη για να ξοδέψεις…