Η επικοινωνία μας… σε άλλο level!

Kαλημέρα SayYesser!

Βρίσκομαι ακόμα στη Γερμανία και ανάμεσα στις πολλές ώρες δουλειάς, στα meetings και τις κλήσεις με το team του Say Yes to the Press – και όχι μόνο – έκανα ένα pause για να σου πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ! Ναι, δεν είναι η πρώτη φορά που σε ευχαριστώ και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία! Γιατί πραγματικά τα τόσα μηνύματα που λαμβάνω καθημερινά – που προσπαθώ να τα διαβάζω όλα και να απαντάω – με έχουν συγκινήσει ιδιαίτερα! Και παρατηρώ πως όλο και περισσότεροι SayYessers έρχονται στην παρέα μας …μεγαλώνει η ομάδα!

Τελευταία μάλιστα πολλοί από εσάς μου ζητάτε νέους τρόπους επικοινωνίας, για να μιλάμε πιο άμεσα και να μοιραζόμαστε πιο γρήγορα και εύκολα όσα μας προβληματίζουν αλλά και όσα μας αρέσουν. Όσα θα θέλαμε να δούμε να συμβαίνουν, αλλά και ιδέες για θέματα, στήλες, δράσεις… Όλα!

Το ζητήσατε και θα γίνει… στην πραγματικότητα ήδη έγινε! Από σήμερα λοιπόν η επικοινωνία μας ανεβαίνει επίπεδο για να τα λέμε καλύτερα και αποδοτικότερα!

Τip of the Day: Στο γραφείο απορούν με την ενέργειά μου κάθε μέρα και με ρωτάνε συχνά γιατί χαμογελάω και έχω τόσο ενθουσιασμό! Τους απαντάω ότι αυτό που έχω είναι Η Χαρά της Επικοινωνίας! Λένε ότι σημασία δεν έχει ποιος θα σου πει καλημέρα το πρωί, αλλά ποιος θα σου τη φτιάξει… Ε κι εσύ, SayYesser μου φτιάχνεις τη μέρα!

Από σήμερα λοιπόν θα μπορείς να με βρεις στο Viber, στο WhatsApp και στο email μου με ένα κλικ! Σε περιμένω!