Dyson Airstrait: Επανάσταση στα ίσια μαλλιά!

Πώς θα σας φαινόταν να εφαρμόζετε απευθείας σε βρεγμένα μαλλιά το ισιωτικό και να έχετε υπέροχο φυσικό αποτέλεσμα; Τέλειο; Αν σε αυτό προσθέσουμε ότι δεν υπάρχει καθόλου φθορά στα μαλλιά σας από τη θερμότητα; Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα… χάρη στο Dyson Airstrait.

Ας γνωρίσουμε το ισιωτικό Dyson Airstrait που ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που ισιώνουμε τα μαλλιά μας!
Το ισιωτικό Dyson Airstrait ισιώνει απευθείας τα βρεγμένα μαλλιά, με αέρα. Χωρίς καυτές πλάκες. Χωρίς φθορά από τη θερμότητα. Προσφέρει δύο επιλογές styling, από βρεγμένα μαλλιά σε στεγνά (Wet) και απευθείας σε στεγνά μαλλιά (Dry) για να ανανεώσετε το styling. Εξασφαλίζει φυσικό ίσιο αποτέλεσμα για διαφορετικούς τύπους μαλλιών.

Το ισιωτικό Dyson Airstrait ξεχωρίζει γιατί διαθέτει…
Το πιο ισχυρό και ελαφρύ μοτέρ της Dyson, το Dyson Hyperdymium™. Xάρη σε αυτό, δημιουργεί τη ροή αέρα υψηλής ταχύτητας και υψηλής πίεσης που απαιτείται για να
στεγνώσει και να ισιώσει τα μαλλιά ταυτόχρονα. Ακόμη, διαθέτει έξυπνο έλεγχο
θερμότητας. Συγκεκριμένα, μετρά και ρυθμίζει τη θερμοκρασία της ροής του αέρα έως και
30 φορές το δευτερόλεπτο, διασφαλίζοντας ότι η ροή του αέρα δεν υπερβαίνει την
απαιτούμενη θερμοκρασία, αποτρέποντας τη φθορά από την υπερβολική θερμότητα και
προστατεύοντας τη φυσική λάμψη των μαλλιών.

Επιπλέον, στο Dyson Airstrait η ροή του αέρα προβάλλεται από τους δύο βραχίονες με κλίση 45°, προς τα κάτω και κατά μήκος των μαλλιών. Έτσι, δημιουργείται η ένταση που απαιτείται για το ίσιωμα των μαλλιών. Χάρη στους διαχυτές, η ροή του αέρα κατευθύνεται μακριά από τον χρήστη κατά τη διάρκεια του styling, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικό αποτέλεσμα για το στέγνωμα της ρίζας. Είναι εντυπωσιακό ότι η συσκευή μειώνει αυτόματα τη ροή αέρα μεταξύ των περασμάτων, για να έχετε άνετο και άψογο styling, χωρίς φθορές. Η έγχρωμη οθόνη υψηλής ευκρίνειας εμφανίζει τις ρυθμίσεις της ροής αέρα και της θερμοκρασίας, για εύκολη αναφορά κατά τη διάρκεια του styling.
Αν θέλετε τέλεια ίσια μαλλιά, που παραμένουν υγιή και λαμπερά, το Dyson Airstrait είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας!


info

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.damkalidis.gr
Instagram: @dyson_damkalidis_distributor