Τη Δευτέρα 8 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η απονομή των Χρυσών Σκούφων 2024, του θεσμού που αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία, τον οποίο η Kaiser υποστήριξε για έβδομη συνεχή χρονιά, απονέμοντας το Βραβείο Κοινού 2024.
Με στόχο την ανάδειξη και βράβευση των καλύτερων εστιατορίων της χώρας μας, η φετινή λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Athenaeum InterContinental Athens», με καλεσμένους διακεκριμένους γευσιγνώστες, σεφ, εκπροσώπους της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής, καθώς και του καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου.
Η αγαπημένη ελληνική Pilsner μπύρα ξεχώρισε για ακόμη μία χρονιά με την παρουσία της, απονέμοντας το Βραβείο Κοινού 2024 στο εστιατόριο BEEFBAR MYKONOS, το οποίο ανέδειξαν οι αναγνώστες του περιοδικού «Αθηνόραμα». Παράλληλα, η Kaiser συνόδευσε με τη μεστή και ξεχωριστή γεύση της ορισμένες από τις εξαιρετικές δημιουργίες που σερβιρίστηκαν στο λαμπερό dîner de gala της τελετής απονομής, και συγκεκριμένα: μακαρόν φουαγκρά, τσάτνεϊ αχλαδιού, μαρινάτη παλαμίδα, χαβιάρι,αγγουράκι τουρσί, χορσράντις, αγγούρι, πάπια κονφί, δαμάσκηνο, τσιπούρα ταρτάρ, χαλαπένιο, καρύδα, λάιμ και «σφουγγάρι» ντομάτας.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μποκίδης, Brand Manager της Kaiser: «Είναι η 7η συνεχή χρονιά που στηρίζουμε αυτόν τον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό, με την αγαπημένη Pilsner στην Ελλάδα, την μπύρα Kaiser. Και είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που απονέμουμε το Βραβείο Κοινού, που αποτελεί άλλωστε πάντα για όλους μας τον πιο αντικειμενικό και “δύσκολο” κριτή!».