3 χρόνια Say Yes και τα καλύτερα έρχονται…

Καλημέρα SayYesser, καλή εβδομάδα και Χρόνια πολλά!!!

Μου έλειψες!!!
Όμως τι ήταν και το Πάσχα, ένα ανοιγόκλεισμα των βλεφάρων και τσουπ πέρασε… Όπως ακριβώς πέρασαν 3 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη φορά που είπαμε καλημέρα στο Say Yes …to the Press!!!

Και επειδή τώρα στα πίσω πίσω κατάλαβα πως μάλλον είμαι και προληπτική -άλλο ένα λιθαράκι στον “υπέροχο” χαρακτήρα μου #not, αποφάσισα και φέτος όπως και πέρσι στον πρώτο καφέ της χρονιάς, της δικής μας νέας χρονιάς να χρησιμοποιήσω και πάλι το “φτιάξε καφέ να στα πω” που είχα γράψει τότε. Τότε που ξεκινούσα αυτό το υπέροχο ταξίδι, τότε που όλα ήταν απλά φανταστικά στο μυαλό μου, τότε που πλήρωσα “ακριβά” το εισιτήριό μου για να κάνω αυτή τη βόλτα με το τρενάκι που τόσο λαχταρούσα…

Αν με ρωτούσε κάποιος πώς νιώθω αυτή τη στιγμή θα του έλεγα ότι είμαι πάνω σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ, έχω ανέβει αργά και βασανιστικά στο πιο ψηλό σημείο και ετοιμάζομαι για τη μεγάλη βουτιά… Aυτή τη βουτιά που κλείνεις τα μάτια, νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι και αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ουρλιάξει από την αδρεναλίνη, την αγωνία, το φόβο, τη χαρά, την ένταση και όλα τα δυνατά συναισθήματα που σε κατακλύζουν. Τι μπορεί να πάει λάθος, όταν τα συναισθήματα σου είναι τόσο έντονα και αληθινά; Τίποτα, θα πω εγώ… αλλά και αν πάει τουλάχιστον δοκίμασα! Σας περιμένω να απολαύσουμε αυτήν τη βόλτα μαζί και τρέχω να ανέβω στο τρενάκι μου!”

11/05/2021

Tip of the Day: 17.000 και πλέον απανταχού SayYessers σας ευχαριστώ για όλα! Όλους σας! Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε λόγο ύπαρξης εμείς! Σας ευχαριστώ που αγκαλιάζετε κάθε μας βήμα, το “Say Yes …to the Press”, το “Export Greece” και βέβαια το έντυπο παιδάκι μας “Baby on Board”.

***Ομαδάρα του SayYes που πλέον γίναμε πολλοί και είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτό, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη παρέα σε αυτή τη βόλτα! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ, για όλα τα εύκολα αλλά ακόμα περισσότερο για όλα τα δύσκολα!!!

Χρόνια μας πολλά απανταχού SayYessers!!! Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!!
Κάτι πολύ ωραίο έρχεται!!! Yes Sir … το πρώτο newsletter για τα αγόρια της παρέας και όχι μόνο αλλά και για τις γυναίκες που θέλουμε να λύσουμε το μυστήριο “άντρες”, σύντομα στα email σας…
Ε, καλά δεν θα άφηνα έτσι και τους υπόλοιπους… Yes Madame …coming soon…