Shine bright!

Λάμψη και αυτοπεποίθηση πάνε μαζί, με τo Syoss.

Στην εβδομαδιαία σύσκεψη στο γραφείο της Say Yes Communications, η φροντίδα των μαλλιών, το χρώμα και το styling βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των συζητήσεων των #SayYessers. Δοκιμάζουμε συνεχώς νέα προϊόντα που υπόσχονται θρέψη και επανόρθωση και ανταλλάζουμε απόψεις.

Οι #SayYessers αποφάσισαν…

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «εντατική επανόρθωση» πηγαίνει στη σειρά περιποίησης Syoss Plex!

Αν, λοιπόν, αναζητάς κι εσύ λαμπερά και απαλά μαλλιά με υγιή όψη, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τα νέα προϊόντα Syoss Intense Plex, για να έχεις δυνατά και σαγηνευτικά μαλλιά κάθε μέρα!

Καινοτομία που κάνει τη διαφορά στα μαλλιά σου!

Η καινοτόμος Τεχνολογία Plex εισχωρεί σε βάθος και επανορθώνει εκατομμύρια σπασμένους δεσμούς τρίχας από το εσωτερικό. Ενδυναμώνει τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν καταπονηθεί από συχνή χρήση βαφής ή συχνό styling με τη χρήση θερμότητας και χαρίζει έντονη λάμψη. Στα plus το υπέροχο άρωμα των νέων προϊόντων! Οι φρουτώδεις νότες κορυφής, η λουλουδάτη καρδιά και οι νότες βάσης αναβλύζουν ανατολίτικα αρώματα είναι ακόμα ένας λόγος για να επιλέγεις καθημερινά τη Syoss Intense Plex.

Δυνατά, λαμπερά μαλλιά με υγιή όψη σε τρία βήματα

H νέα σειρά Syoss Intense Plex περιέχει πολύ υψηλά ποσοστά συστατικών φυσικής προέλευσης, από 89% έως 97% (συμπεριλαμβανομένου του νερού), ενώ περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα περιποίησης μαλλιών:

 

  1. Syoss Intense Plex Shampoo

Επανορθώνει εκατομμύρια σπασμένους δεσμούς τρίχας

Για 5 φορές πιο δυνατά μαλλιά*

Προσδίδει λάμψη στα μαλλιά

100% ανακυκλωμένο μπουκάλι**

 

  1. Syoss Intense Plex Deep Conditioner

Επανορθώνει εκατομμύρια σπασμένους δεσμούς τρίχας

Λεία και ανθεκτικά μαλλιά*

Για 20 φορές πιο δυνατά μαλλιά*

 

  1. Syoss Intense Plex Serum

Επανορθώνει εκατομμύρια σπασμένους δεσμούς τρίχας

Προσδίδει λάμψη και λειαίνει τα μαλλιά για αίσθηση απαλότητας

Απορροφάται άμεσα

*σε σύγκριση με μαλλιά που δεν έχει εφαρμοστεί το προϊόν

**εξαιρούνται καπάκι & ετικέτα

Χριστίνα Μπόμπα x Syoss

Η Χριστίνα Μπόμπα επιλέγει τη Syoss Oleo Intense απόχρωση που της ταιριάζει και τη σειρά Syoss Intense Plex για την περιποίηση των μαλλιών της.

Με τη μόνιμη βαφή χωρίς αμμωνία Syoss Oleo Intense 4-86 Καστανό Σοκολατί τα πλούσια καστανά μαλλιά της Χριστίνας αποκτούν μέγιστη ένταση & διάρκεια χρώματος με 100% κάλυψη των λευκών, ενώ η εμπλουτισμένη μάσκα με 4 πολύτιμα Ιαπωνικά έλαια αναδομεί την τρίχα και επαναφέρει τη φυσική λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά της χωρίς να τα βαραίνουν.

Γιατί να επιλέξεις τη Syoss Oleo Intense
Είναι μόνιμη κρέμα βαφής χωρίς αμμωνία.

Προφέρει έως 100% επαγγελματική κάλυψη λευκών.

Η φόρμουλα της βαφής περιέχει έλαια που βοηθάνε τις χρωστικές να διεισδύσουν βαθιά στο εσωτερικό της τρίχας για πλούσιο χρώμα μεγάλης διάρκειας.

Η μάσκα με τεχνολογία Plex-in-Oil τυλίγεται γύρω από την τρίχα για να αποκαταστήσει τη δύναμη και να βελτιώσει την υφή της.

Ο συνδυασμός 4 πολύτιμων Ιαπωνικών Ελαίων προσφέρει εντατική περιποίηση και αφήνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και μεταξένια.

Εκτός από την απόχρωση που επέλεξε η Χριστίνα, υπάρχουν 20 ακόμα υπέροχες αποχρώσεις.
Πάνω στη συσκευασία θα βρεις QR code και με ένα μόνο σκανάρισμα θα δεις πώς φαίνεται το χρώμα στα μαλλιά σου για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

Unbreak Your Shine

Η Χριστίνα Μπόμπα κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις και μαγνήτισε τα βλέμματα με το νέο της look σε ένα φαντασμαγορικό catwalk ‘Unbreak Your Shine’ στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης της νέας σειράς Syoss Intense Plex στο Ντίσελντορφ. Όπως λέει η ίδια ’Η Λάμψη των Μαλλιών μου, μου δίνει αυτοπεποίθηση’ και γι’ αυτό ακριβώς δημιουργήθηκε η Syoss Intense Plex. Γιατί τα λαμπερά μαλλιά μας προσφέρουν πολλά παραπάνω από μια όμορφη εμφάνιση!

Το Syoss υποδέχτηκε VIP καλεσμένους, influencers και εκπρόσωπους των ΜΜΕ από 15 Ευρωπαϊκές χώρες στο εντυπωσιακό Langen Foundation, σχεδιασμένο από τον Ιάπωνα αρχιτέκτονα Tadao Ando και περιτριγυρισμένο από ανθισμένες κερασιές, αντικατοπτρίζοντας την ιαπωνική κληρονομιά του brand. Ηighlight της βραδιάς ήταν το σαγηνευτικό και “unbreaking” σόου μαλλιών, εμπνευσμένο από τις τελευταίες τάσεις στο styling μαλλιών, τη μόδα και τον τρόπο ζωής.

Για την προετοιμασία της εμφάνισής της σε αυτό το άκρως εντυπωσιακό hair catwalk η Χριστίνα συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή φωτογράφιση editorial του brand για το γερμανικό περιοδικό TUSH Magazine στο Αμβούργο εκπροσωπώντας την Ελλάδα, όπου η νέα Ηair Creative Director του SYOSS Kiyoko Odo επιμελήθηκε το νέο της look.

Για όμορφα και λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα, εμπιστευτείτε το Syoss!

 

#Syoss #GetSyossed #syossintenseplex #unbreakyourshine