We Say Yes to… ΝΗΣΟΣ All Day Organic!

H ΝΗΣΟΣ All Day Organic είναι η πρώτη πιστοποιημένη βιολογική και χωρίς γλουτένη lager που ζυθοποιήθηκε στην Ελλάδα! 

Χωρίς Γλουτένη – Το νέο trend  

Eίτε καταναλώνετε προϊόντα χωρίς γλουτένη από επιλογή είτε λόγω σύστασης από ειδικό, η ΝΗΣΟΣ All Day Organic θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σας μπύρα! Έχει μέτριο προς ελαφρύ σώμα με ισορροπία στη γεύση, και σε συνδυασμό με τα αρώματα τροπικών φρούτων που διαθέτει, είναι μια ευκολόπιοτη μπύρα, για όλες τις περιστάσεις.

Για την παραγωγή της ΝΗΣΟΣ All Day Organic χρησιμοποιούνται πιστοποιημένες βιολογικές βύνες και το περιεχόμενο της γλουτένης μειώνεται κατά την παραγωγική διαδικασία σε επίπεδα κάτω από το όριο που τελικά ορίζει ένα “προϊόν χωρίς γλουτένη”. 

Είναι μια χρυσαφένια lager που μεταδίδει αίσθηση φρεσκάδας και ευφορίας χάρη στη γλυκύτητα των δημητριακών και τα πλούσια αρώματά της. Η ψυχρή ζύμωση δημιουργεί μια καθαρή βάση που επιτρέπει στα αρώματα των τριών αρωματικών λυκίσκων να αναδειχθούν. 

Did you know?

Στις 16 Μαΐου κάθε χρόνο γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης και είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τη νόσο που προκαλείται από τη δυσανεξία στη γλουτένη. Εκτιμάται ότι 1 στους 100 ανθρώπους στην Ευρώπη πάσχει από κοιλιοκάκη. Ωστόσο, μόλις το 25% από αυτούς έχουν λάβει διάγνωση για τη νόσο… Αυτό σημαίνει ότι δυστυχώς πολλοί συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται στην καθημερινότητά τους από τα συμπτώματα που τους προκαλεί η κατανάλωση προϊόντων με γλουτένη.

Η κοιλιοκάκη αποτελεί αυτοάνοσο νόσημα. Το ανοσοποιητικό σύστημα, δηλαδή, αντιδρά στη γλουτένη, επιτιθέμενο στους ίδιους του τους ιστούς. 

Στην κοιλιοκάκη, η κατανάλωση γλουτένης προκαλεί βλάβες στο τοίχωμα του λεπτού εντέρου και ενδέχεται να επιδράσει αρνητικά και σε άλλα μέρη του σώματος. 

Συνήθως τα άτομα που διαγιγνώσκονται με κοιλιοκάκη είναι ηλικίας 40 – 60 ετών. 

 

Αυθεντικά… υπέροχη!

H ΝΗΣΟΣ All Day Organic, η lager που έχει βραβευθεί 3 φορές σε διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας – International Beer Challenge (x2), European Beer Challenge – πίνεται κάθε ώρα της ημέρας και απολαμβάνεται μόνη ή με.. παρέα! 

Μπορείτε να τη συνοδεύσετε με gluten free fingerfood, όπως κριτσίνια με σπόρους chia, τσιπς καρότου και γλυκοπατάτας και αλμυρά μάφιν βρώμης. 

Ακόμη, συνδυάζεται άψογα με ριγιέτες τόνου, χούμους, cheesecake και λευκά τυριά με μέλι και φρούτα.

Τips
H ΝΗΣΟΣ All Day Organic σερβίρεται ιδανικά στους 4-6°C και πάντα στο δικό της μοναδικό ποτήρι!

Από την Τήνο σε όλο τον κόσμο!

INFO
instagram.com/nissosbeer
facebook.com/nissosbeer
www.nissos.beer

—————————————– Απολαύστε υπεύθυνα ——————————