DPAM: «Χαρούμενα Ρούχα για Χαρούμενα Παιδιά»

Λήδα Φουρλή, Εύη Σταθάτου και Μυρτώ Μαθιού

Το νέο της αφήγημα που μας θυμίζει ότι το χαμόγελο είναι πάντα στη μόδα

Η DPAM, παρουσίασε το νέο της αφήγημα, σε μια εκδήλωση γεμάτη χρώματα, μόδα και χαμόγελα στο House124, την Τρίτη, 18 Ιουνίου. Η DPAM κάλεσε τους προσκεκλημένους να γίνουν ξανά παιδιά, παίζοντας τρίλιζα, κρυπτόλεξο και κουτσό, αλλά και να μάθουν περισσότερα για την υπερδύναμη του παιδικού χαμόγελου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι της εταιρείας, Μυρτώ Μαθιού, Communications Manager, Ελένη Ψάλτη, Marketing Specialist και Χρήστος Μαμακούκας, HR Supervisor, παρέα με την Εύη Σταθάτου, Πιστοποιημένη Parent Coach και Συγγραφέα, συζήτησαν για το πώς το χαμόγελο συνδέεται με την ευτυχία παιδιών και ενηλίκων και πώς τα ρούχα και τα χρώματα επηρεάζουν την ψυχολογία και την αυτοεκτίμηση των παιδιών και έκαναν αναφορά στην ιστορία αλλά και την επόμενη ημέρα της DPAM.
Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες μίλησαν για την έρευνα γύρω από το παιδικό ρούχο που πραγματοποίησε πρόσφατα η εταιρεία, η οποία έδειξε την αγωνία των γονέων για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών αλλά και για την ψυχική τους υγεία, τους ενδιαφέρει να αναπτύσσονται σωστά και αναζητούν πληροφορίες, διαβάζοντας αλλά και μιλώντας με παιδοψυχολόγους. Η DPAM πιστεύει ότι τα ρούχα που δημιουργεί -γεμάτα χρώματα, σχέδια και ιστορίες- ταιριάζουν απόλυτα με τον δραστήριο, χαρούμενο, αισιόδοξο κόσμο των παιδιών και έτσι με αυτό τον τρόπο τα παιδιά μεγαλώνουν σαν παιδιά.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο του νέου αφηγήματος εδώ.