Έχεις ακούσει για τα Netflix Houses;

To Netflix ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στον χώρο της ψυχαγωγίας και να προσφέρει νέες εμπειρίες.

Τα Netflix Houses θα είναι πάρκα ψυχαγωγίας και μάλιστα τα δύο πρώτα εγκαινιάζονται το 2025 στις ΗΠΑ.

Πέρα από το streaming

Έχει καταφέρει να καθηλώσει τους θεατές σε όλο τον κόσμο με τις σειρές και τις ταινίες του. Ήρθε η ώρα να βγούμε εκτός των ορίων του streaming και να βιώσουμε νέες εμπειρίες στον πραγματικό κόσμο με άρωμα Netflix. Σκεφτείτε μια αγαπημένη σας σειρά που την απολαύσατε στη δημοφιλή πλατφόρμα αλλά μπορείτε τώρα να πάτε στο επόμενο επίπεδο και να βιώσετε εμπειρίες με βάση αυτήν. Τον επόμενο χρόνο ανοίγει το πρώτο Netflix House, που θα είναι συγκρότημα ψυχαγωγίας με καταστήματα εμπνευσμένα από το περιεχόμενο της πλατφόρμας, εστιατόρια και αξιοθέατα. Για παράδειγμα, θα περιλαμβάνεται ο κόσμος του «Bridgerton» στις νέες εμπειρίες. Στο Ντάλας και στη Φιλαδέλφεια θα βρίσκονται τα δύο πρώτα πάρκα ψυχαγωγίας και όλα θα έχουν παραπομπές στην πλατφόρμα. Σκεφτείτε για παράδειγμα πιάτα με έμπνευση από το Netflix!

Ιστορίες που ζωντανεύουν!

Η επικεφαλής μάρκετινγκ του Netflix, Μάριαν Λι αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχουμε ξεκινήσει περισσότερες από 50 εμπειρίες σε 25 πόλεις και το Netflix House αντιπροσωπεύει την επόμενη γενιά των ξεχωριστών μας προσφορών. Οι χώροι θα ζωντανέψουν τις αγαπημένες μας ιστορίες με νέους, διαρκώς μεταβαλλόμενους και απροσδόκητους τρόπους».

Το μεγαλύτερο Μall στον κόσμο επεκτείνεται ακόμα περισσότερο!

… Και αφού μιλάμε για νέες εμπειρίες που θα μας εντυπωσιάσουν, πάμε μια βόλτα στο μεγαλύτερο Μall του πλανήτη που βρίσκεται εκεί όπου η υπερβολή είναι… στα καλύτερά της.

Το Dubai Mall είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο, διαθέτοντας επιφάνεια περίπου 4 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα όπου στεγάζονται 1200 καταστήματα. Ακόμη, 200 πωλητές τροφίμων και ποτών, ενυδρείο 10 εκατομμυρίων λίτρων, παγοδρόμιο ολυμπιακών διαστάσεων… και συνεχίζουμε με… μια εσωτερική κινεζική πόλη, ένα πάρκο εικονικής πραγματικότητας, ένα εσωτερικό θεματικό πάρκο SEGA και ένα από τα μεγαλύτερα ζαχαροπλαστεία στον κόσμο.  Το Dubai Mall συνδέεται με το Burj Khalifa, που είναι ο ψηλότερος ουρανοξύστης του κόσμου.
Η Emaar Properties, ανακοίνωσε το σχέδιο επέκτασης του κτιρίου. Συγκεκριμένα, με βάση αυτό θα προστεθούν 240 νέα πολυτελή καταστήματα και χώροι εστίασης. Στόχος να γίνει κορυφαίος παγκόσμιος προορισμός!