Green Mocktails: Νέα γεύση Green Mocktail Passion Fruit

Το καλοκαίρι έφτασε και η Green μας συστήνει τη νέα γεύση Passion Fruit που έρχεται να προστεθεί στην κατηγορία των Green Mocktails, ανανεώνοντας τη σειρά των μη αλκοολούχων αναψυκτικών με τις πιο ψαγμένες γεύσεις. Η νέα γεύση μας προσκαλεί να τη δοκιμάσουμε, να την απολαύσουμε και να δροσιστούμε!
Tο Green Mocktail Passion Fruit, ή αλλιώς η νέα απολαυστική γεύση Φρούτων του Πάθους, γίνεται ο ιδανικός συνοδοιπόρος την καλοκαιρινή περίοδο με την υπόσχεση ότι θα ξυπνήσει τις αισθήσεις μας με την ψαγμένη γεύση, το άρωμα και το ιδιαίτερο χρώμα του. Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο, τα Green Mocktails και οι φρουτώδεις γεύσεις τους, όπως το ξεχωριστό Ρόδι, Τζίντζερ και Λάιμ, το έντονο Pink Grapefruit και φυσικά το Mojito, αποτελούν την απόλυτη πρόταση δροσιάς για όλες τις ώρες της ημέρας, είτε μόνα τους σαν δροσιστικά αναψυκτικά, είτε σε συνδυασμό με οποιοδήποτε αλκοολούχο ποτό. Απόλαυσέ τα με μηδέν ενοχές αφού περιέχουν 0% ζάχαρη, 0% θερμίδες και 0% αλκοόλ.
Η Βίβιαν Στεφοπούλου Brand Manager της XΗΤΟΣ, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία την νέας γεύσης «Passion Fruit», η οποία έρχεται να συμπληρώσει την πολυαγαπημένη μας σειρά των Mocktails και να κερδίσει όποιον την δοκιμάσει. Μια γεύση που χαρίζει απόλαυση, χωρίς ενοχές.» Ανακαλύψτε την νέα γεύση Passion Fruit, καθώς και τις υπόλοιπες γεύσεις της σειράς, Mojito, Pink Grapefruit, και Ρόδι, Τζίντζερ και Λάιμ, σε μεγάλα και μικρά σημεία λιανικής όσο και σε σημεία εστίασης.