mAiGreece: Πώς λειτουργεί ο νέος ψηφιακός βοηθός για τους επισκέπτες της Ελλάδας

Το «mAiGreece» είναι ο νέος Ψηφιακός Βοηθός που με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης λειτουργεί ως εξατομικευμένος ταξιδιωτικός «σύντροφος» για όλους τους επισκέπτες της χώρας μας.

Στόχος της εφαρμογής είναι να παρέχει στους ενδιαφερόμενους το σύνολο της πληροφορίας που χρειάζονται προκειμένου να διευκολυνθούν και να απολαύσουν τη διαμονή τους στην Ελλάδα. Το «mAiGreece» είναι μια εύχρηστη εφαρμογή, η οποία σήμερα τίθεται σε παραγωγική λειτουργία.

Συνομιλώντας με το mAiGreece

Οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με το «mAiGreece» υποβάλλοντας το ερώτημά τους σε φυσική γλώσσα, είτε γραπτά είτε φωνητικά. Με τη χρήση τεχνολογίας γεω-εντοπισμού (GPS) η εφαρμογή παρέχει πληροφορίες ανάλογα με την περιοχή όπου βρίσκονται οι επισκέπτες.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν προφίλ στο «mAiGreece» και να δηλώνουν τις κατηγορίες που τους ενδιαφέρουν, για να τους παρέχονται οι κατάλληλες πληροφορίες σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις. Αξιοσημείωτο είναι ότι περιλαμβάνονται και οπτικά μέσα, που βοηθούν τους χρήστες να κατανοούν πιο εύκολα τις πληροφορίες σχετικά με αξιοθέατα και προορισμούς της χώρας.

Λειτουργία έκτακτης ανάγκης

Σημαντικό είναι ότι η εφαρμογή διαθέτει και λειτουργία έκτακτης ανάγκης. Ειδικότερα, μέσω πλήκτρου 112, θα στέλνεται μήνυμα στο κέντρο επιχειρήσεων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τη γεωγραφική θέση του αποστολέα.

Υποστηρίζει 31 γλώσσες

Η εφαρμογή «mAiGreece» υποστηρίζει 31 γλώσσες. Έτσι, διασφαλίζεται ότι οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να πλοηγούνται χωρίς δυσκολίες και να λαμβάνουν τις πληροφορίες που επιθυμούν σχετικά με τον προορισμό που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν.

info

H εφαρμογή «mAiGreece» είναι διαθέσιμη δωρεάν για κινητές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα και tablet, μέσω του App Store και του Play Store. H σύνδεση στην εφαρμογή πραγματοποιείται με τον λογαριασμό Google, Apple ή Facebook του επισκέπτη.