Μοnreale: Πολυτέλεια, πάθος & μοναδικότητα

Το Μοnreale είναι ένα διεθνές brand αρωμάτων εμπνευσμένo από τη δύναμη κάθε στιγμής, που σέβεται τη βασική αρχή της ανθρώπινης ύπαρξης. O ιδρυτής του, Θωμάς Τσαβδαρίδης, μας μιλάει γι’ αυτό στη συνέντευξη που ακολουθεί.

Πώς εμπνευστήκατε το brand Μοnreale και ποια είναι η φιλοσοφία του;

Με 25 χρόνια δραστηριοποίησης στον κλάδο των αρωμάτων και των καλλυντικών, προχώρησα στη δημιουργία του brand Monreale, ένα εγχείρημα στο οποίο αποτυπώνεται η εμπειρία και γνώση ετών. Το Monreale γεννήθηκε για να αποκαλύψει τον κόσμο των γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων, που φέρουν την υπογραφή των καλύτερων αρωματοποιών του κόσμου.

Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε μια οικεία ατμόσφαιρα με τις πλούσιες μυρωδιές του θυμιάματος, η οποία υπενθυμίζει και υπογραμμίζει ότι η ευτυχία βρίσκεται στα πιο μικρά πράγματα.

Τι κάνει τα αρώματα Monreale τόσο ξεχωριστά; Ποια είναι τα «συστατικά» της υπεροχής τους;

Τα αρώματα Monreale ξεχωρίζουν γιατί συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο συστατικά υψηλής ποιότητας δημιουργώντας έναν ελκυστικό χαρακτήρα που αναδεικνύει την πολυτέλεια, το πάθος και τη μοναδικότητα.

Οι νότες των αρωμάτων αποπνέουν την εκλεπτυσμένη έκφραση της θηλυκότητας και της αντρικής αρρενωπότητας αντίστοιχα και γίνονται η signature επιλογή όσων θέλουν να ξεχωρίζουν με τη μοναδικότητα και το δυναμισμό τους. Η ισχυρή ταυτότητα του brand επιτρέπει στα αρώματα Monreale να ξεχωρίζουν στην ανταγωνιστική αγορά διεκδικώντας ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αλλά και στις διεθνείς αγορές.

Ποιο είναι το όραμά σας για το νέο σας εγχείρημα;

Το Monreale έχει καταφέρει να κερδίσει πιστό κοινό στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα αρώματά μας γίνονται επιλογή τόσο του αθηναϊκού κοινού μέσα από το flagship store στο Κολωνάκι αλλά και του κοινού όλης της Ελλάδας μέσα από το eshop μας. Στόχος μας ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες είναι προσελκύσουμε και τους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας, συνεισφέροντας στη μοναδική εμπειρία κατά τη διαμονή τους στην Ελλάδα.
Ταυτόχρονα, η αρίστη ποιότητα των αρωμάτων μας επιτρέπει να «ταξιδεύουμε» σε πολλές premium αγορές, ακόμα και σε αυτές που χαρακτηρίζονται από έντονο ανταγωνισμό. Τα προϊόντα Monreale είναι τοποθετημένα ενδεικτικά στο Porto Cervo στην Ιταλία, στο Λονδίνο, σε καταστήματα duty free αλλά και σε αεροπορικές εταιρίες, όπως η IBERIA και η British Airlines. Το όραμά μας είναι η ισχυροποίηση της διεθνούς παρουσίας του brand και, ως εκ τούτου, η ενίσχυση της φήμης και προβολής του επηρεάζοντας τη βιομηχανία αρωμάτων.

Το προσωπικό σας μότο είναι…

Το μότο που με χαρακτηρίζει και ταυτόχρονα αποτελεί και το tagline του Monreale είναι: «Ένα άρωμα με χαρακτήρα για τον χαρακτήρα σας». Τα αρώματά μας αγκαλιάζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που τα επιλέγουν και αναδεικνύουν τη μοναδικότητά τους. Η σύνδεση με ένα εκλεπτυσμένο άρωμα και η καθιέρωσή του ως στοιχείο της προσωπικής μας εικόνας είναι αυτό που εμείς επιδιώκουμε για όσους μας εμπιστεύονται.