Powerade B2Run Aθens 2024: Λίγες ημέρες έμειναν για το μεγαλύτερο εταιρικό, δρομικό γεγονός

Το Powerade B2Run Aθens 2024, το μεγαλύτερο Corporate Running Party, επιστρέφει στις 18 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ προσφέροντας μία αξέχαστη εμπειρία αθλητισμού, διασκέδασης και team bonding στον εταιρικό κόσμο. Η μοναδική αυτή γιορτή που διοργανώνεται για 4 η χρονιά από την ΕΥ ΖΗΝ Greece, δεν έχει μόνο αθλητικό ή αγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά πλαισιώνεται από μία σειρά παράλληλων δράσεων που στόχο έχουν να ενισχύσουν το ομαδικό πνεύμα και να συσφίξουν τους δεσμούς μεταξύ των συναδέλφων.

Προθέρμανση, αποθεραπεία και pre-party dance on stage από την ομάδα της Holmes Place, Street food festival, Live μουσική από την μπάντα 48 Ώρες, ατομικές και ομαδικές βραβεύσεις για την πολυπληθέστερη και την πιο γρήγορη ομάδα, διαγωνισμός για τα πιο ευφάνταστα εταιρικά μπλουζάκια, αλλά και παιχνίδι ποδηλατικής δεξιότητας, ποδοσφαιρικός στόχος και άλλα, θα κάνουν τη βραδιά πραγματικά διασκεδαστική!
Ονομαστικός χορηγός της διοργάνωσης είναι η Powerade, η οποία θα χαρίσει ένα boost ενέργειας και απόλαυσης στους συμμετέχοντες, με ισοτονικά sports drinks σε πολλές και διαφορετικές γεύσεις.
Τη διοργάνωση στηρίζουν ως χορηγοί: η Viohalco, που πέρυσι πήρε το βραβείο της πολυπληθέστερης ομάδας, η AVRA WAVE που θα προσφέρει στιγμές δροσιάς και ενυδάτωσης σε όλους τους δρομείς, ενώ τις αλμυρές προτάσεις για το after party θα επιμεληθεί το Στάχυ Catering Services με την αξιόπιστη υπογραφή του Elefsina Hotel. Παράλληλα, στην πρωτοβουλία θα συνδράμει η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) για την επίτευξη ενός ακόμα zero waste event.

Υποστηρικτές του Powerade B2Run Aθens 2024 είναι: η εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής συστημάτων αλουμινίου ΕΤΕΜ, η εταιρεία διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, η Heineken που με τις παγωμένες μπύρες της θα πρωταγωνιστεί στο party, η Top Cycles ως ειδικός του ποδηλάτου και του τριάθλου, η Bella Frutta με τα πιο φρέσκα και λαχταριστά φρούτα, αλλά και η Orsero με τον πιο γευστικό και δροσιστικό ανανά.
Το φετινό Powerade B2Run Αθens υποστηρίζει το έργο του «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που αποτελεί συνώνυμο της προσφοράς και της αλληλεγγύης στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους, αλλά και του Σωματείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», το οποίο απλώνει τη δράση του όχι μόνο στα παιδιά αλλά και σε όλους εκείνους που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών και αναζητούν το κατάλληλο μόσχευμα για να ξανακερδίσουν τη ζωή τους.
Η στιγμή της εκκίνησης για το φετινό Powerade B2Run Aθens 2024 πλησιάζει και οι δηλώσεις συμμετοχών θα είναι ανοιχτές έως τις 10 Ιουνίου: https://ezgreece.gr/index.php/sport-events/b2run-greece. Τα αποτελέσματα του αγωνιστικού σκέλους θα αναρτηθούν στην εφαρμογή AthletesWeR που έχει σχεδιαστεί από αθλητές για αθλητές.