+1 περιστροφή γύρω από τον Ήλιο

Καλημέρα SayYesser και Χρόνια μου πολλά!!!

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα αφού κατάφερα και ολοκλήρωσα άλλη μία πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο! 43 περιστροφές στο σύνολό τους για την ακρίβεια…
Κάθε χρόνος που περνά, μου προσφέρει νέα μαθήματα, εμπειρίες και αναμνήσεις, και κάθε φορά που αυτή η μέρα φτάνει, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ πόσο μακριά έχω φτάσει και πόσο έχω αλλάξει.
Από την πρώτη μου ανάμνηση με τούρτα και κεράκια μέχρι σήμερα, οι στιγμές αυτές γεμίζουν την καρδιά μου με ζεστασιά και ευγνωμοσύνη. Αναπολώ τις παιδικές μου ευχές, τότε που όλα έμοιαζαν τόσο απλά και αθώα. Μεγαλώνοντας, οι ευχές αυτές έγιναν πιο σοφές, πιο συνειδητοποιημένες.
Σήμερα, εύχομαι για μένα υγεία, αγάπη και την ευκαιρία να συνεχίσω να εξερευνώ τον κόσμο με ανοιχτό μυαλό και καρδιά. Η σημερινή μέρα με κάνει να σκέφτομαι τους ανθρώπους που ήταν και είναι μέρος της ζωής μου. Οικογένεια, φίλοι, γνωστοί και συνάδελφοι, όλοι έχουν αφήσει το σημάδι τους και έχουν συμβάλλει στη διαμόρφωση αυτού που είμαι σήμερα. Κάθε γέλιο, κάθε δάκρυ, κάθε αγκαλιά, κάθε αποχωρισμός – όλα είναι κομμάτια του παζλ της ζωής μου.
Θυμάμαι εκείνες τις στιγμές που ένιωθα χαμένη, όταν οι δυσκολίες έμοιαζαν ανυπέρβλητες. Αλλά κοιτάζοντας πίσω, βλέπω πως κάθε δυσκολία ήταν μια ευκαιρία για μάθηση, για ανάπτυξη. Κάθε αποτυχία με έκανε πιο δυνατή και πιο σοφή. Και τώρα, κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία να δημιουργήσω τις αναμνήσεις που θα με συνοδεύουν στο μέλλον.

Tip of the Day: Σήμερα, λοιπόν, δεν γιορτάζω μόνο τα χρόνια που πέρασαν, αλλά και την προσμονή για όσα έρχονται. Γιορτάζω το ταξίδι, με όλες τις ανηφόρες και κατηφόρες του, με όλες τις ανατροπές και τις απρόσμενες χαρές του. Ευχαριστώ όλους όσους είναι δίπλα μου σε αυτή τη διαδρομή. Η παρουσία τους είναι το πιο πολύτιμο δώρο που θα μπορούσα να ζητήσω. Και στον εαυτό μου, εύχομαι να συνεχίσω να αναζητώ την αλήθεια, την ευτυχία και την αγάπη σε κάθε γωνιά της ζωής. Η ζωή είναι μια ατελείωτη γιορτή, και κάθε γενέθλια μας υπενθυμίζουν ότι η ομορφιά της βρίσκεται στις στιγμές που μοιραζόμαστε με εκείνους που αγαπάμε και επιλέγουμε!