Μόλις λίγα λεπτά από το Σύνταγμα και κάθετα της Ερμού, ένα ολοκαίνουργιο all day comfort bar – restaurant το “Gaya Athens”, άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε γνωστούς foodies της πρωτεύουσας, καλεσμένους από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να δοκιμάσουν τις μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις του καταξιωμένου executive chef Κωνσταντίνου Άκουρου. Με στόχο να επαναδιατυπώσει σε όλο το κοινό την αξία της ελληνικής κουζίνας ή μάλλον καλύτερα, να τονίσει όλους εκείνους τους λόγους, που οι μεσογειακές επιρροές δεν μπορούν να συγκριθούν με καμιά άλλη κουζίνα στον κόσμο και με τη στήριξη των επιχειρηματιών Σάκη Κατσούλη, Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Σέμπρου, δημιούργησε ένα menu από γνώριμες γεύσεις, που χαρακτηρίζουν την μεσογειακή κουζίνα αλλά με ένα twist: Την προσεγμένη παρουσίαση και τον εκλεπτυσμένο τρόπο γαστρονομικής ετοιμασίας. Για τον chef οι πρώτες ύλες ήταν ανέκαθεν και θα συνεχίσουν να είναι, το μυστικό της επιτυχίας για κάθε πιάτο που έχει ως στόχο να αναδείξει την περιοχή, τις μνήμες, τις επιρροές.