H παράσταση “Ειρήνη” του Αριστοφάνη για παιδιά σε καλοκαιρινή περιοδεία!

Η Ειρήνη είναι μια από τις κωμωδίες του Αριστοφάνη που γράφτηκε με σκοπό να σατιρίσει και να καυτηριάσει τον Πελοποννησιακό πόλεμο. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 421π.Χ. στα μεγάλα Διονύσια και κέρδισε το δεύτερο βραβείο.

Η θεατρική σκηνή “Μαγικό καραβάνι” και η εταιρεία παραγωγής “StageTales”, σας παρουσιάζουν τη θεατρική διασκευή “Ειρήνη του Αριστοφάνη για παιδιά”.

Μια παράσταση φτιαγμένη για να εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους, με φαντασμαγορικές εναλλασσόμενες προβολές σκηνικού (projectionmapping), ευφάνταστες χορογραφίες, ερμηνείες και τραγούδια που συνθέτουν ένα θεαματικό αποτέλεσμα!

Για τις ανάγκες της παράστασης έχει γίνει σύνθεση πρωτότυπης μουσικής, και δημιουργία χαρακτήρα “avataranimation” για τον ρόλο της Ειρήνης, στον οποίο χαρίζει τη φωνή της η Ναταλία Δραγούμη.

Σκοπός της παράστασης είναι να κατανοήσουν με τρόπο ανάλαφρο, διασκεδαστικό και διαδραστικό πως η ποιότητα και η γαλήνη που προσφέρει η ειρήνη στον κόσμο δεν είναι δεδομένη και πρέπει να αγωνιζόμαστε για τη διαφύλαξή της, καθώς είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στη ζωή του!

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/eirini-tou-aristofani-gia-paidia/