Η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή των προσβάσιμων προορισμών για ΑμΕΑ παγκοσμίως!

Η χώρα μας βρίσκεται στην κορυφή των προσβάσιμων προορισμών σε παγκόσμιο επίπεδο, καταφέροντας λόγω αυτού να προσελκύσει πολλούς επισκέπτες.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα είναι πρωτοπόρος στην αυτόνομη πρόσβαση ΑμεΑ στη θάλασσα. Περισσότερες από 250 παραλίες στην Ελλάδα είναι προσβάσιμες σε όλους.

Στο https://seatrac.gr/ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν όλες τις παραλίες στην Ελλάδα που υπάρχουν υποδομές για τα άτομα που θα χρειαστούν πρόσβαση στην παραλία.

Πού έχουμε τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα

Η παραλία της Γλυφάδας βρίσκεται στην πρώτη θέση και ακολουθούν η παραλία της Καλαμάτας και των Χανίων, όπου καθημερινά δεκάδες είναι χρήστες των μηχανημάτων της SEATRAC. Το επόμενο διάστημα η εταιρία, που για κάθε μηχάνημα που αγοράζει ένας δήμος επιστρέφει και ένα ποσό στο πανεπιστήμιο Πατρών, εξετάζει την εγκατάσταση τέτοιων μηχανημάτων σε παραλίες της Χαλκιδικής.

info

Το SEATRAC παρέχει τη δυνατότητα σε άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα να μπουν στη θάλασσα αυτόνομα! Είναι ένα κίνητρο για τα άτομα με αναπηρία να επισκεφτούν παραλίες, να κοινωνικοποιηθούν και να διασκεδάσουν. Επίσης, είναι βοηθητικό εργαλείο για τις οικογένειες και τους φροντιστές των ατόμων με αναπηρία να απολαύσουν πιο εύκολα τη θάλασσα μαζί με τους αγαπημένους τους.

https://seatrac.gr/el/sxetika-me-to-seatrac/#hero-video