MAD VMA Village Festival από την ΔΕΗ: Το πράσινο «χωριό» των βραβείων που υποδέχτηκε περισσότερους από 20.000 MAD Fans και πλημμύρισε με χρώματα, μουσικά vibes και εμπνευσμένες δράσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το MAD VMA Village Festival από την ΔΕΗ που έριξε αυλαία την Τετάρτη 19 Ιουνίου, μετά από ένα πλούσιο διήμερο δράσεων. Επισκέπτες κάθε ηλικίας έγιναν μέρος ενός θεαματικού και πράσινου Φεστιβάλ, το οποίο άφησε σε όλους μια γλυκιά γεύση από διασκέδαση, έμπνευση και δραστηριότητες, για ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους!

Τέχνες & παιχνίδια με φόντο την πράσινη φιλοσοφία

Το MAD VMA Village Festival από την ΔΕΗ είχε Street Art, με τον αναγνωρισμένο διεθνώς καλλιτέχνη Bilos να δημιουργεί live το πιο #wegogreen graffiti, ενώ δόθηκε η δυνατότητα σε επίδοξους σκεϊτάδες να απολαύσουν μαθήματα, show και contest για skate από την ομάδα του slutboardshop.

Όσοι ήρθαν με ποδήλατο ή με τα ΜΜΜ έδωσαν το μήνυμά τους για έναν πράσινο βιώσιμο κόσμο και μπήκαν στην κλήρωση για να κερδίσουν δώρα επιβράβευσης!

Highlight του Φεστιβάλ ήταν τα stylish βραχιολάκια εισόδου, τα οποία ήταν σπόροι και, μετά το τέλος του Φεστιβάλ, κάθε επισκέπτης μπορούσε να φυτέψει σε ένα μικρό γλαστράκι και να δει το φυτό του να μεγαλώνει.

Την ίδια στιγμή, με το Green Voting οι επισκέπτες συμμετείχαν σε πράσινα διλήμματα ανακυκλώνοντας το κουτάκι τους και χαρίζοντας ταυτόχρονα τη δική τους φωνή σε ερωτήσεις που ήθελαν απάντηση, ενώ και τα φωτιστικά Ηλιακής Ενέργειας συνέβαλαν στα πιο green vibes.

Και φυσικά, οι πιο insta-worthy φωτογραφίες τραβήχτηκαν στα πολύχρωμα selfie points του MAD VMA Village Festival από την ΔΕΗ. Δείτε περισσότερα εδώ.