“Έτοιμα Ψημένα”, πεντανόστιμα και θρεπτικά!

Η σειρά «Έτοιμα Ψημένα» της ΠΙΝΔΟΣ είναι η ιδανική καθημερινή επιλογή!

Χωρίς συντηρητικά και με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, από 100% ελληνικά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, η σειρά “Έτοιμα Ψημένα” προσφέρει μια γρήγορη λύση για ένα
θρεπτικό γεύμα για όλη την οικογένεια. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά απολαμβάνουμε γευστικά και υγιεινά πιάτα.

Ποικιλία στην απόλαυση!

Η σειρά “Έτοιμα Ψημένα” προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από νωπά και κατεψυγμένα γεύματα, εύκολα και γρήγορα στην προετοιμασία, από ζουμερά και τρυφερά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ.

Στα “Έτοιμα Ψημένα” της ΠΙΝΔΟΣ θα βρείτε nuggets, cordon bleu, κοτομπουκιές πανέ και κοτομπουκιές ψημένες, φιλέτο στήθος, προϊόντα φτιαγμένα από τρυφερό φιλέτο στήθος
κοτόπουλου. Επιπλέον, κοπανάκια ψημένα και παναρισμένα, φιλετάκια ψημένα και παναρισμένα, χειροποίητο μπιφτέκι, κινέζικη φτερούγα, φτερούγες BBQ, burger και γύρο κοτόπουλο.

Είναι ιδανική επιλογή…

✅ Για όσους δεν διαθέτουν πολύ χρόνο καθημερινά για μαγείρεμα, αλλά θέλουν να καταναλώνουν κάθε μέρα υγιεινά γεύματα, χωρίς συντηρητικά.

✅ Για όσους επιθυμούν γεύματα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, ιδανική για την υποστήριξη της μυϊκής ανάπτυξης και της συνολικής υγείας.

✅ Για όλη την οικογένεια που θέλει να απολαμβάνει υπέροχα γεύματα κάθε μέρα!

Ποιότητα και ασύγκριτη γεύση

Για την παραγωγή της σειράς «Έτοιμα Ψημένα», η ΠΙΝΔΟΣ έχει επιστρατεύσει τις πιο σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η σημερινή τεχνολογία της πτηνοτροφίας στην εξειδικευμένη Βιομηχανική Μονάδα Επεξεργασίας Κοτόπουλου. Παράγονται με τη μέθοδο συσκευασίας (MAP) σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα, ώστε να απολαμβάνουμε την εξασφαλισμένη ποιότητα και ασύγκριτη γεύση με τη σφραγίδα ποιότητας που μόνο η ΠΙΝΔΟΣ μπορεί να παρέχει.

Ήξερες ότι…

H ΠΙΝΔΟΣ είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της που χρησιμοποιεί συσκευασίες από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό (r-Pet) μειώνοντας έτσι το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

info
Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» είναι ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός στην χώρα. Πάνω από 600 μέλη – πτηνοτρόφοι και πάνω από 1200 εργαζόμενοι. 66 χρόνια «ΠΙΝΔΟΣ» δίπλα μας, καθημερινά, αγνά & ποιοτικά. Τα προϊόντα της προέρχονται από ζουμερά και τρυφερά κοτόπουλα, εξασφαλίζοντας
την καλύτερη γεύση και υφή. Τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας, παρέχοντας μια ασφαλή και υγιεινή επιλογή για τα γεύματά μας. Η ΠΙΝΔΟΣ είναι γνωστή για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της, και η σειρά “Έτοιμα Ψημένα” φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση.

Mείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε όλα τα… νόστιμα νέα!

https://www.facebook.com/APSI.Pindos
https://www.instagram.com/kotopoula_pindos/ | @kotopoula_pindos
https://www.chicken.pindos-apsi.gr/products/etoima-psimena-31

#pindos #kotopoulapindos #μόνοΠΙΝΔΟΣ #nostimiepilogi #ipirotikaavga