Το e-shop.gr στηρίζει την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μέριμνα»

Οι Δράσεις Ευθύνης του e-shop.gr προχωράνε στη χορηγία τεχνολογικού εξοπλισμού προς τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μέριμνα».

Αποστολή της Μέριμνας είναι η παροχή έμπρακτης στήριξης και ανακούφισης στα παιδιά που έχουν ανάγκη, στις δύσκολες στιγμές του πένθους και της απειλητικής για τη ζωή αρρώστια.

Πιο συγκεκριμένα, η Μέριμνα τα τελευταία 29 χρόνια, παρέχει φροντίδα και στήριξη σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή ασθένεια ή/και την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου.

To e-shop.gr με την συγκεκριμένη προσφορά θέλησε να υποστηρίξει το σπουδαίο έργο της Μέριμνας παρέχοντας τεχνολογικό εξοπλισμό που θα διευκολύνει την υποστήριξη των καθημερινών εργασιών του φορέα. Επιπλέον, με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα στις 16/6, υποστήριξε την εκστρατεία της #e-card_agapis. Στόχος της συγκεκριμένης εκστρατείας είναι να απαλύνει την οδύνη της απώλειας αγαπημένου προσώπου στηρίζοντας ένα παιδί που χάνει τον πατέρα του, διασφαλίζοντας ένα περιβάλλον που το κατανοεί και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του.

Η ομάδα του e-shop.gr επισκέφτηκε τα γραφεία της Μέριμνας στο Χαλάνδρι για την παράδοση των προϊόντων αλλά και για την απονομή τιμητικής πλακέτας στο προσωπικό της.