Η επιλογή είναι χαρά!

Καλημέεεεεεερα SayYesser!!!

Καλή εβδομάδα, καλό μήνα, καλή μας επάνοδο και γενικά όλα τα καλά εύχομαι να είναι μπροστά μας για όλους!!!

Όπως πολύ καλά είδες, πλέον το αγαπημένο σου Say Yes …to the Press, δεν έρχεται μόνο του στο email σου αλλά με παρέα! Τα Yes Sir & Yes Madame ελπίζω να κερδίσουν και αυτά με τη σειρά τους μία θέση στην ήδη φορτωμένη καθημερινότητά σου. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσα σε 1 μόνο email βρίσκεις 3 διαφορετικά newsletter!
Γιατί τα πάντα στη ζωή, SayYesser μου, είναι θέμα επιλογών… και εγώ σκέφτηκα να σου τις προσφέρω απλόχερα όπως κάνω τα τελευταία χρόνια που είμαστε παρέα.

Έχεις κατανοήσει πραγματικά πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι επιλογές στη ζωή μας;
Οι επιλογές που κάνουμε στη ζωή είναι σαν τα κομμάτια ενός παζλ – κάθε ένα προσθέτει χρώμα και σχήμα στην καθημερινότητά μας.
Όταν επιλέγεις ό,τι σε ευχαριστεί, γεμίζεις το παζλ με ζωντανά χρώματα που σε κάνουν να χαμογελάς.

Tip of the Day: Αντί να ακολουθείς τις προσδοκίες των άλλων, κάνε τις δικές σου επιλογές και δημιούργησε μια ζωή που σε γεμίζει χαρά και ενέργεια. Ζήσε τη ζωή με τρόπο που σε ενθουσιάζει και σε κάνει να ανυπομονείς για κάθε επόμενο κομμάτι του παζλ.  Η ζωή γίνεται πιο γλυκιά όταν ακολουθείς τις επιλογές που σε κάνουν να χαμογελάς! Και ήδη εσύ με την επιλογή σου να μας διαβάζεις καθημερινά, μας δίνεις τη δύναμη να ενώνουμε πολλά κομμάτια παζλ και να χαμογελάμε.
Ελπίζω να εισπράττεις και από μας αυτή τη χαρά και το χαμόγελο και να είναι η καθημερινή μας επικοινωνία win – win dear SayYesser που λέμε και στο χωριό!