Η Kärcher Ελλάδος συμβάλλει στην ανανέωση της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης

Η Kärcher Ελλάδος, ηγέτιδα στον τομέα του καθαρισμού, υποστηρίζει ενεργά την αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης μέσω μιας σειράς παρεμβάσεων που υλοποιούνται από την Πολιτιστική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Στην πρώτη από τις τέσσερις φάσεις του έργου, η Kärcher Ελλάδος συνέβαλε στην απομάκρυνση της οπτικής ρύπανσης από το μήκος της Νέας Παραλίας, με κύρια εστίαση στην απομάκρυνση ανεπιθύμητων graffiti. Οι εργασίες ξεκίνησαν από την περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και συνεχίστηκαν, σε όλο το μήκος της Νέας Παραλίας, μέχρι τον Λευκό Πύργο με στόχο τον καθαρισμό των πιο ρυπασμένων σημείων του παραλιακού μετώπου. Παράλληλα, η εταιρεία θα προσφέρει εκπαίδευση στα στελέχη των δημοτικών υπηρεσιών, προκειμένου να διασφαλιστεί η διατήρηση του έργου στο μέλλον.

Με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες καθαρισμού και την πολυετή εμπειρία της σε τοπόσημα έργα πολιτιστικής κληρονομιάς, η Kärcher εξασφαλίζει τον αποτελεσματικό καθαρισμό της Νέας Παραλίας μέσω μιας ασφαλούς διαδικασίας, που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kärcher Ελλάδος, κος Λάζαρος Φραντζής, δήλωσε: «Όλοι εμείς στην Kärcher Ελλάδος είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλλουμε ενεργά στη βελτίωση της εικόνας της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, ενός από τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης. Η καθαριότητα είναι πολιτισμός, και μέσα από τέτοιες δράσεις επιδιώκουμε να ενισχύσουμε τον διάλογο με την κοινωνία και να προσφέρουμε για το κοινό καλό».
Αντίστοιχα, η κα Δώρα Λυκάκη, Product & Marketing Director της Kärcher Ελλάδος, τόνισε: «Η δράση καθαρισμού της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για μια πιο καθαρή και βιώσιμη πόλη. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, η Kärcher προσφέρει καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και οικολογική συνείδηση, ενισχύοντας την ποιότητα ζωής στις πόλεις και την κοινωνική ευθύνη».