Η Nikon κυκλοφορεί τους νέους τρισδιάστατους πίνακες αναζήτησης (LUT) για N-LOG με την επίβλεψη της RED

Η Nikon ανακοινώνει την κυκλοφορία τεσσάρων τύπων δημιουργικών τρισδιάστατων πινάκων αναζήτησης (LUTS) και ενός τύπου τεχνικού τρισδιάστατου πίνακα αναζήτησης που έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη RED.
Διαθέσιμοι όλοι δωρεάν, αυτοί οι τρισδιάστατοι πίνακες αναζήτησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαδικασία της διαβάθμισης χρώματος σε video που έχει ληφθεί με N-Log σε φωτογραφικές μηχανές mirrorless της Nikon. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να τους φορτώσετε σε εξωτερικές οθόνες για να κάνετε προεπισκόπηση των σχεδόν τελικών πλάνων κατά τις λήψεις στην τοποθεσία. Εξοπλισμένο με μια σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών, το Achromic LUT προσθέτει μονόχρωμο εφέ με χαμηλή αντίθεση στα πλάνα του χρήστη, διατηρώντας τις λεπτομέρειες της υφής, αποδίδοντας μια απαλή και
εκλεπτυσμένη εικόνα με κλασική αίσθηση. Επιπλέον το Film Bias LUT αναπαράγει στα πλάνα N-Log μια ζεστή αισθητική που παραπέμπει σε κινηματογραφική ταινία, με εξισορροπημένα χρώματα και φυσικούς τόνους δέρματος.
Παράλληλα, το Film Bias Bleach Bypass LUT, χαρίζει μια υψηλής αντίθεσης, εικόνα με αποκορεσμό που είναι εμπνευσμένη από την κινηματογραφική τεχνική παράλειψης αποχρωματισμού, αποδίδοντας στα πλάνα μια σκληρή και ξεθωριασμένη αίσθηση. Τέλος, το Film Bias Offset LUT εξασφαλίζει θερμά χρώματα και απαλή εικόνα που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία.