Ο χρόνος, αυτός ο αόρατος σεναριογράφος…

Καλημέρα SayYeessr!!!

Ο χρόνος, αυτός ο αόρατος αλλά παντοδύναμος παράγοντας της ζωής μας, είναι ο καλύτερος σεναριογράφος που θα μπορούσαμε ποτέ να έχουμε.
Όπως οι πιο αριστουργηματικοί σεναριογράφοι, ο χρόνος έχει την ικανότητα να φέρνει στο προσκήνιο τις πιο απρόσμενες εξελίξεις και να κλείνει τις ιστορίες με τη σοφία και τη μαεστρία που αναγνωρίζεται στους μεγάλους δημιουργούς της τέχνης.

Σκέψου για μια στιγμή πόσες φορές αισθάνθηκες χαμένος, δίχως προορισμό, στη διάρκεια ενός δύσκολου κεφαλαίου της ζωής σου. Ίσως οι δοκιμασίες τότε να φάνταζαν αξεπέραστες και οι προοπτικές σου περιορισμένες, ωστόσο, καθώς περνούσε ο χρόνος, αναγνώριζες ότι οι εμπειρίες αυτές σε διαμόρφωσαν, σου έδωσαν δύναμη και σε ώθησαν να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου.

Ο χρόνος δεν είναι απλώς μια γραμμική ροή γεγονότων· είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο διαμορφώνονται τα συναισθήματα, οι σχέσεις και οι αναμνήσεις μας. Κάθε στιγμή, καλή ή κακή, γίνεται κομμάτι της διήγησής μας και, τελικά το φινάλε μας που είναι και αυτό που μας καθορίζει.

Αυτή η διαδικασία αντανακλά τη σοφία του χρόνου: συχνά, όταν νομίζουμε ότι όλα τελειώνουν, έρχεται μια νέα αρχή. Οι ανατροπές και οι ξαφνικές εξελίξεις δεν είναι ποτέ το τέλος. Αντίθετα, είναι οι πίνακες που προσθέτουν ένταση και βάθος στην αφήγηση της ζωής μας.

Tip of the Day: Μην ξεχνάς να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου. Οι απαντήσεις που αναζητάς μπορεί να έρθουν με την πάροδο των ημερών, καθώς ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην αναζήτηση της αλήθειας και της ολοκλήρωσης.
Αν με ρωτάς, εγώ πιστεύω ακράδαντα, πως ο χρόνος δεν είναι απλά θεατής της ζωής μας αλλά ο σεναριογράφος – σκηνοθέτης που κόβει και ράβει τις σκηνές, αποκαλύπτοντας στο τέλος την τέλεια πλοκή για τη δική μας μοναδική ιστορία. Την ιστορία του καθενός μας…