Σταμάτα να απολογείσαι!

Καλημέρα SayYesser!!!

Αυτό είναι ένα άρθρο που ήθελα να σου γράψω πολύ καιρό! Σταμάτα να απολογείσαι!!!
Φτάνει πια με τις εξηγήσεις! Όταν η ζωή σου είναι γεμάτη δράση και αποφάσεις, δεν χρειάζεται να απολογείσαι σε κανέναν. Ήρθε η ώρα να ζήσεις ελεύθερα, χωρίς να χάνεις χρόνο σε εξηγήσεις.

Οι Φίλοι Δεν Χρειάζονται Εξηγήσεις

Οι αληθινοί φίλοι σε γνωρίζουν και σε καταλαβαίνουν χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς κάθε σου κίνηση. Είναι εκεί για να σε στηρίξουν, όχι να σε κρίνουν. Οι φίλοι ξέρουν την αξία σου και την ειλικρίνειά σου. Δεν χρειάζονται εξηγήσεις, γιατί γνωρίζουν την καρδιά σου. Αντί να δίνεις εξηγήσεις, δώσε χρόνο και ενέργεια στις φιλίες που σε καταλαβαίνουν και σε στηρίζουν χωρίς ερωτήσεις.

Οι Εχθροί Δεν Πιστεύουν τις Εξηγήσεις

Οι εχθροί σου θα βρουν πάντα έναν τρόπο να αμφισβητούν τις προθέσεις σου, ανεξάρτητα από το πόσο σαφείς και ειλικρινείς είναι. Όταν κάποιος έχει αποφασίσει να σε βλέπει αρνητικά, καμία εξήγηση δεν θα αλλάξει την άποψή του. Μην σπαταλάς την ενέργειά σου προσπαθώντας να πείσεις αυτούς που δεν θέλουν να πειστούν. Άφησέ τους να λένε ό,τι θέλουν. Εσύ προχώρα μπροστά, γνωρίζοντας ποιος είσαι και τι κάνεις.

Οι Ανόητοι Δεν Καταλαβαίνουν τις Εξηγήσεις

Υπάρχουν άνθρωποι που απλά δεν έχουν την ικανότητα να κατανοήσουν τις ενέργειές σου. Είναι ανόητοι και περιορισμένοι στη σκέψη τους. Μην χάνεις χρόνο προσπαθώντας να τους εξηγήσεις τα κίνητρά σου και τις αποφάσεις σου. Δεν αξίζει. Οι ανόητοι ζουν στον δικό τους κόσμο και δεν θα καταλάβουν ποτέ την πολυπλοκότητα της ζωής σου. Συγκεντρώσου στους στόχους σου και άφησε τους ανόητους να παραμείνουν στο σκοτάδι της άγνοιάς τους.

Ζήσε την Αλήθεια σου

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη σπαταλάς σε εξηγήσεις. Ζήσε την αλήθεια σου με θάρρος και αποφασιστικότητα. Οι σωστοί άνθρωποι θα σε καταλάβουν χωρίς να χρειάζεται να μιλάς πολύ. Οι λάθος άνθρωποι δεν θα σε καταλάβουν ό,τι και να πεις. Σήκωσε το κεφάλι ψηλά, πάρε τις αποφάσεις σου και ζήσε τη ζωή που θέλεις χωρίς να απολογείσαι.

Tip of the Day: Όταν νιώθεις την ανάγκη να δώσεις εξηγήσεις, θυμήσου αυτό το γνωμικό: “Οι φίλοι δεν τις χρειάζονται, οι εχθροί δεν τις πιστεύουν και οι ανόητοι δεν τις καταλαβαίνουν.” Αυτό θα σε βοηθήσει να παραμείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και να μην χάνεις χρόνο με άσκοπες εξηγήσεις.
Μην αφήνεις κανέναν να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι πρέπει να απολογείσαι για τις αποφάσεις σου και τη ζωή σου. Οι φίλοι σε καταλαβαίνουν, οι εχθροί θα σε αμφισβητούν πάντα και οι ανόητοι ποτέ δεν θα σε καταλάβουν. Ζήσε τη ζωή σου με αυτοπεποίθηση και πάθος, χωρίς να δίνεις εξηγήσεις σε κανέναν. Είσαι εδώ για να ζήσεις τη δική σου αλήθεια, όχι για να απολογείσαι στους άλλους. Ζήσε δυναμικά, ζήσε ελεύθερα, ζήσε για σένα…