Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, το κορυφαίο παραθαλάσσιο resort των 75 στρεμμάτων, συνδυάζει ιδιωτικές παραλίες, θαλάσσια σπορ, spa με θέα, κορυφαία γαστρονομία και πολιτισμική εγγύτητα, δημιουργώντας το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό.
Στην καρδιά της γευστικής εμπειρίας βρίσκεται το εστιατόριο Pelagos, βραβευμένο με αστέρι Michelin, με τον σεφ Luca Piscazzi να παρουσιάζει το νέο μενού “Best Of” Pelagos On Tour. Ένα γαστρονομικό ταξίδι από την Κρήτη και τη Σίφνο ως τη Σαντορίνη, βασισμένο σε παραδοσιακές τεχνικές και τοπικά υλικά, που διατίθεται σε degustation και à la carte εκδοχή έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Την εμπειρία απογειώνει ο νέος Wine Director Jan Konetzi, πολυβραβευμένος σομελιέ με διεθνή καριέρα, ο οποίος φέρνει έναν φρέσκο, προσωπικό χαρακτήρα στις οινικές επιλογές του μενού.
Ανάμεσα στα καλοκαιρινά highlights του ξενοδοχείου ξεχωρίζουν τα tennis sessions της Tipsarevic Luxury Tennis Academy, το spa εμπνευσμένο από τον Ιπποκράτη, οι εμπειρίες fine dining στην Taverna 37 και το Helios δίπλα στην πισίνα, με Latin American αύρα και απολαυστικά cocktails.
Ένα καλοκαίρι γεμάτο γεύση, αρμονία και κομψότητα, μόνο στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.