Η Barilla, στο πλαίσιο του SNFCC Green Weekend, έφερε έναν αέρα φρεσκάδας στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στήνοντας από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου ένα ξεχωριστό Basil Bar.
Χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές δημιουργίες με την Pesto alla Genovese της Barilla, όπως φρεσκοψημένη focaccia με ανθότυρο και pesto, αλλά και Penne Rigate με κατσικίσιο τυρί και φράουλες. Το μενού πλαισιώθηκε από δροσιστικά mocktails εμπνευσμένα από την αρωματική σάλτσα, ενώ στο Park Kiosk οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να προμηθευτούν full-size μερίδες ζυμαρικών.
Η εμπειρία δεν περιορίστηκε στο χώρο του Πάρκου, αφού πολλοί επισκέπτες έφυγαν με ένα βαζάκι Pesto alla Genovese για να δημιουργήσουν γεύσεις Barilla και στο σπίτι.
Η Pesto alla Genovese Barilla ξεχωρίζει για την πλούσια, κρεμώδη υφή της, τον 100% ιταλικό βασιλικό από αειφόρες καλλιέργειες και το Parmigiano Reggiano υψηλής ποιότητας, χάρη στη μέθοδο Metodo Delicato που διατηρεί τη φρεσκάδα των υλικών.
Περισσότερο από μια σάλτσα, η Pesto alla Genovese αποτελεί πηγή έμπνευσης για ζυμαρικά, σάντουιτς, λαχανικά και vegetarian συνταγές, προσφέροντας γεύση Ιταλίας σε κάθε μπουκιά.