Το GastrosoΦy Fest powered by Protergia κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2025 στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ και υπόσχεται να αναδείξει την Ελλάδα ως κορυφαίο προορισμό γεύσης και πολιτισμού. Με κεντρικό καλεσμένο τον παγκοσμίου φήμης σεφ Massimo Bottura, ιδιοκτήτη του τριών αστέρων Michelin εστιατορίου Osteria Francescana στη Μόντενα, το φεστιβάλ φέρνει στην Αθήνα κορυφαία ονόματα της διεθνούς και ελληνικής γαστρονομίας.
Στο εντυπωσιακό line-up συμμετέχουν οι Isabella Poti, Jeremy Chan, Kristian Baumann, Mark Doland, Rene Frank, αλλά και οι Παναγιώτης Γιακαλής, Ανδρέας Καραπάνος, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Νίκος Καραθάνος και Γκίκας Ξενάκης. Μέσα από 15 live cooking stations και πάνω από 20 μοναδικές συνταγές, οι επισκέπτες θα ζήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης και γνώσης, με θεματικές ομιλίες για τη σύνδεση της διατροφής με τον πολιτισμό και τη βιωσιμότητα.
Το φεστιβάλ θα συνοδεύεται από 50+ ετικέτες κορυφαίων ελληνικών κρασιών, παρουσιασμένες από τους Masters of Wine Γιάννη Καρακάση και Mark Andrew, ενώ το βράδυ θα κορυφωθεί με ένα Food & Wine Party υψηλής αισθητικής και ένα live concert των ONIRAMA, που θα μετατρέψει τη γιορτή της γαστρονομίας σε ένα εκρηκτικό φινάλε γεύσης και μουσικής.
Early bird εισιτήρια διατίθενται μέσω Ticketmaster.