17) Η Xsolla εγκαινιάζει ηλεκτρονικό κατάστημα για mobile games

Η Xsolla συνεχίζει να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες εσόδων για τους προγραμματιστές παιχνιδιών για κινητά. Με βάση τις πρόσφατες αλλαγές στους κανόνες της Apple για το App Store, οι προγραμματιστές μπορούν πλέον να συλλέγουν στοιχεία επικοινωνίας των παικτών και να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουν με τους συγκεκριμένους παίκτες προκειμένου να διαχειριστούν πληρωμές εκτός των in-app αγορών.
Το Xsolla Web Shop έχει δημιουργηθεί ακριβώς για αυτόν τον σκοπό και δίνει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές παιχνιδιών για κινητά να σχεδιάσουν ένα κατάστημα στον δικό τους ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας το Web Shop, οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν αντικείμενα εντός παιχνιδιού, εικονικά νομίσματα και συνδρομές, να ανανεώσουν τους λογαριασμούς τους και πολλά άλλα, όλα με μόνο 5% ανά συναλλαγή. Πρόκειται για μια λύση που διασφαλίζει τεράστια λειτουργική εξοικονόμηση σε σχέση με τις παραδοσιακές επιλογές πληρωμής εντός εφαρμογής και διατηρεί περισσότερα έσοδα στην τσέπη του προγραμματιστή. Επιπλέον, το Xsolla Web Shop είναι ένα κατάστημα λευκής ετικέτας στον αποκλειστικό επώνυμο ιστότοπο ενός προγραμματιστή που δέχεται περισσότερες από 700 επιλογές τοπικής πληρωμής. Αυτό διευκολύνει τους παίκτες να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους επιλέγοντας απευθείας τον τρόπο πληρωμής που επιθυμούν.

Say Υes… and Get Impressed!

 

Pampas grass: To παρεξηγημένο φυτό που έγινε περιζήτητο χάρη στο Ιnstagram!

Το pampas grass είναι ένα αειθαλές φυτό το οποίο ήταν περιζήτητο μέχρι το 1970. Στη συνέχεια άρχισαν να το αποφεύγουν, επειδή ταυτίστηκε με το swinging, την ανταλλαγή συντρόφων. Παρόλο που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ αυτή η σύνδεση, οι πωλήσεις του έπεσαν δραματικά. Το 2017 όμως η κατάσταση άρχισε να αλλάζει… Στο Instagram οι εικόνες με pampas grass στη διακόσμηση επηρέασαν πολύ τον κόσμο και έγινε μεγάλο trend που όλο και περισσότεροι το επιλέγουν για να δώσουν στιλ στο σαλόνι τους αλλά ακόμα και για στολισμούς γάμων και βαπτίσεων.