21) Άννα Βίσση… My life! Hotel Ερμού-6ος χρόνος!

Η Άννα γίνεται ένα με τους 12 μοναδικούς μουσικούς της και μετά τις sold out εμφανίσεις στο «Barbarella Live Stage» της Θεσσαλονίκης, που συζητήθηκαν όσο λίγες τα τελευταία χρόνια στη συμπρωτεύουσα, έρχονται να μας θυμίσουν πως η Άννα και οι φίλοι της ξαναγράφουν ιστορία και στην Αθήνα κι αυτό ακριβώς θα κάνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο, για ακόμα μία χρονιά, στο “Hotel Ερμού”. Grand opening 30 Δεκεμβρίου, εμφανίσεις 31/12 & 01/01, 05-07-08/01 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Μαζί της ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.
Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν η Άννα Βίσση και ο Παναγιώτης Τσεβάς.
2 DELTIO
Η περιοδεία των Πυξ Λαξ «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» ολοκληρώνεται στις 27 Δεκεμβρίου 2021 με μία μοναδική συναυλία στο Christmas Theater.
Με όχημά τους την ξεχωριστή μουσική τους, οι Πυξ Λαξ βρέθηκαν φέτος σε πάνω από 20 πόλεις δίνοντας συνολικά 25 συναυλίες σε κατάμεστους χώρους καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας τους.
Ενδυναμώνοντας αυτή τη διαχρονική σχέση αγάπης που έχουν χτίσει με το κοινό τους, οι Πυξ Λαξ κλείνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τον κύκλο των φετινών τους εμφανίσεων, με μία ανεπανάληπτη συναυλία στον ανακαινισμένο χώρο του Christmas Theater.

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/music/christmas-theater/pyx-lax/
Τηλεφωνικά: 11876 και σε όλα τα Viva Spots.