14) Ρεμπέτικο με ωραία παρέα!

Ο Γιώργος Νταλάρας με το Ρεμπέτικο και με Ωραία Παρέα έρχεται τη νέα χρονιά στο Christmas Theater!

Μετά τις θριαμβευτικές περιοδείες του σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά, το Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με τον Γιάννη Διονυσίου, τον Βασίλη Κορακάκη, την Κατερίνα Παπαδοπούλου και την Ασπασία Στρατηγού θα μας ταξιδέψουν στο ρεμπέτικο.

Ο Γιώργος Νταλάρας έχει δηλώσει ότι: «Το ρεμπέτικο είναι το πιο επαναστατικό και το πιο ζωντανό είδος της μουσικής μας. Θεωρώ ότι ποτέ δεν ήταν και ποτέ δε θα γίνει μουσειακό ή γραφικό. Θα συγκινεί και θα εμπνέει πάντα, τους πιο αξιόλογους, ταλαντούχους κι ευαίσθητους ανθρώπους κάθε γενιάς. Τους μουσικούς, συνθέτες και τραγουδιστές, που στην ουσία είναι η μεγάλη ελπίδα του ελληνικού τραγουδιού. Κάθε φορά που καταπιάνομαι με αυτό το τραγούδι, όσο βαθιά κι αν είναι ριζωμένο μέσα μου μουσικά, ανακαλύπτω ακόμη άγνωστα πράγματα, στους μουσικούς δρόμους, στις ερμηνείες, στον δυναμισμό και στην ιδιαιτερότητα με την οποία οι στίχοι αποτυπώνουν συναισθήματα και γεγονότα, συμβάλλοντας αποφασιστικά σε αυτήν την τοιχογραφία της συλλογικής κοινωνικής συνείδησης και του ήθους του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού…».

 

2 8ema

“Cavewoman” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Μετά από πολλές αναβολές η Cavewoman έρχεται πανέτοιμη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 για άφθονο γέλιο. Στον ρόλο της Cavewoman, η Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος «Cavewoman» της Έμμα Πίρσον παρουσιάζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από τις 10 Ιανουαρίου 2022 κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 19:00, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά και παραγωγή του Από Μηχανής Θεάτρου.

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μέχρι νεοτέρας θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του Covid 19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, όπως αυτός θα οριστεί από την κυβέρνηση.