11) Οι νέες κάψουλες αλουμινίου Dimello αναβαθμίζουν την εμπειρία του καφέ

Πιστός στην επιδίωξη αριστείας στο ταξίδι του καφέ, ο Dimello ανανεώνει τις συμβατές κάψουλες και ξεναγεί τους καταναλωτές σε ανώτατα επίπεδα εμπειρίας, εικόνας και ποιότητας. Τα γνωστά χαρμάνια Dimello αποκτούν πλέον αλουμινένιο περίβλημα σε υπέροχα ζωντανά χρώματα. Ο καφές σε κάθε κάψουλα παραμένει ασφαλής σε προστατευτική ατμόσφαιρα, ώστε να διατηρεί αναλλοίωτα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, μέχρι τη στιγμή κατανάλωσης.
Κάθε κάψουλα αλουμινίου Dimello έχει να πει και μια ιστορία. Περιέχει όλη την εμπειρία του Dimello στον καφέ: τα ταξίδια για την επιλογή των κόκκων στα μαγευτικά τοπία που φύεται ο καφές, τον καθημερινό μόχθο των καλλιεργητών, την τέχνη του blending, τα μεθυστικά αρώματα από το καβούρδισμα, την τέχνη της συσκευασίας για άριστη διατήρηση και τελικά το πάθος για άριστο αποτέλεσμα σε κάθε φλιτζάνι Dimello.
Τα αγαπημένα χαρμάνια στις συμβατές κάψουλες Dimello παραμένουν αναλλοίωτα: RISTRETTO και INTENSO για ένταση και δυνατό σώμα, FORTE LUNGO – VELLUTO LUNGO με μεγαλύτερο χρόνο ροής και μοναδικά αρώματα, ALLEGRO για σπιρτάδα και απόλαυση χωρίς όρια, NOTTE με απαλές νότες και ελαφρά παιχνιδιάρικη γεύση, DECAF με ήρεμη διάθεση για να μη μείνετε… ξύπνιοι.

 

Say Yes… and Get Impressed!

H εντυπωσιακή σουίτα από πάγο που σχεδίασε ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος

Tο Icehotel στη Σουηδία είναι το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο που δημιουργήθηκε από χιόνι και πάγο και παρουσίασε μια ολοκαίνουργια σουίτα που σχεδιάστηκε από τον πρίγκιπα Κάρολο Φίλιππο της Σουηδίας και τον επιχειρηματικό του συνεργάτη Oscar Kylberg. Το όνομα της deluxe σουίτας είναι «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» και διαθέτει λουλουδάτα στοιχεία και φυτά ενσωματωμένα στον πάγο.

Οι τοίχοι της σουίτας είναι διακοσμημένοι με τετράγωνα πάγου γεμάτα με πολύχρωμα λουλούδια, ενώ από την οροφή κρέμεται ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος πάγου, επίσης, με λουλούδια μέσα. Ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος και ο Kylberg λένε ότι ήθελαν να δημιουργήσουν μια στιγμή που αιχμαλώτιζε τη διάθεση του θερινού εορτασμού του θερινού ηλιοστασίου, που είναι από τις πιο δημοφιλείς γιορτές στη Σουηδία.