13) Το επόμενο βήμα της SWAROVSKI προς τη βιωσιμότητα

Μετά από έναν χρόνο σημαντικών αλλαγών για το brand, η Swarovski ανακοινώνει μια λεπτομερή στρατηγική βιωσιμότητας με επίκεντρο τον ανθρώπο και τον πλανήτη. Με τη φράση που ζητά από όλους να «εκτοξεύσουν τα όνειρά τους», η Swarovski στηρίζει την εξερεύνηση και τελικά, την ανακάλυψη των αξιών που διατηρεί το brand από το 1895. Ο κόσμος της Swarovski, μέσα από το Wonderlab, βρίσκεται στο κέντρο της ιδέας αυτής και με συνεχή εξέλιξη, υπό το πρίσμα της βιωσιμότητας, επιδιώκει μια νέα πιο ουσιαστική επιρροή. Τα σχέδια που ανακοινώθηκαν τον Απρίλιο του 2021, διαμορφώνονται τώρα με την έκδοση της πρώτης ετήσιας Έκθεσης Βιωσιμότητας της Swarovski.

Από την πρώτη υδροκίνητη μηχανή κοπής κρυστάλλων, που δημιουργήθηκε το 1895, μέχρι τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες και τις κοινοτικές συνεργασίες στην έδρα της, την Αυστρία, η Swarovski είναι ένα brand άρρηκτα συνδεδεμένο με τη βιώσιμη πρακτική, που φροντίζει και τιμά το περιβάλλον και τους ανθρώπους της.
Η Swarovski επικεντρώνεται σε έξι βασικούς τομείς: «τα υλικά με βιώσιμη συνείδηση», «η ενδυνάμωση και η εκπαίδευση», «τα απόβλητα και η κυκλική οικονομία», «η ισότητα», η διαφορετικότητα και η κοινωνική ένταξη», «ο σεβασμός στους ανθρώπους μας» και φυσικά «οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου».

 

AGENDA

Οι σειρές «Chicago P.D.», «Chicago Fire» και «Chicago Med» επιστρέφουν με νέα επεισόδια τον Ιανουάριο σε FOX και FOX Life. Τα κανάλια FOX και FOX Life είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Chicago P.D. 9
Κάθε Πέμπτη στις 21.50 στο FOX
Το συναρπαστικό, αστυνομικό δράμα «Chicago P.D.» επέστρεψε με τον 9 ο κύκλο στο FOX. Οι άνδρες και γυναίκες της επίλεκτης Μονάδας Πληροφοριών του αστυνομικού τμήματος του Σικάγο συνεχίζουν να μάχονται με τους μεγαλύτερους εγκληματίες.

Chicago Fire 10
Πρεμιέρα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στις 21.00 στο FOX Life
To «Chicago Fire» επιστρέφει με το 10ο κύκλο επεισοδίων στο FOX Life. Οι ηρωικοί πυροσβέστες και διασώστες του Σταθμού 51 θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να προστατέψουν τους πολίτες του Σικάγο.

Chicago Med 7

Πρεμιέρα Τρίτη 18 Ιανουαρίου στις 21.00 στο FOX Life
To «Chicago Med» επιστρέφει με τον 7ο κύκλο επεισοδίων στο FOX Life. Στο υπερσύγχρονο νοσοκομείο του Σικάγο, οι γιατροί συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τις πιο δύσκολες ιατρικές υποθέσεις με γενναιότητα, ενώ παράλληλα προσπαθούν να κρατήσουν ισορροπία στην προσωπική τους ζωή.