12). Συνεχίζονται οι δράσεις της Εβδομάδας Νερού στην ΕΥΔΑΠ

Η ΕΥΔΑΠ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Νερού με μια ανοιχτή δημόσια συζήτηση μεταξύ φορέων και πολιτών, με τίτλο “Το νερό για την πόλη και η πόλη για το νερό”, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Νερού που διοργανώνει η εταιρεία. Την ψηφιακή εκδήλωση χαιρέτισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Χάρης Σαχίνης, την συντόνισε η δημοσιογράφος Μαρίνα Πρωτονοταρίου, ενώ συμμετείχαν 14 ομιλητές από τη ΕΥΔΑΠ και άλλους σημαντικούς οργανισμούς της Αθήνας. Το Athens Water Forum με την εκδήλωση “Το νερό για την πόλη και η πόλη για το νερό”, αποτελεί την πρώτη δημόσια δράση της ΕΥΔΑΠ με τη συμμετοχή πολιτών, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Fiware4water, που διερευνά τη χρήση έξυπνων ψηφιακών εφαρμογών στον τομέα του νερού. To Forum έχει την υποστήριξη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στο πλαίσιο της προσπάθειας δημιουργίας και ενίσχυσης δικτύων από όλον τον κόσμο για την προώθηση κοινών ιδεών σχετικά με το νερό.

2 8εμα

λεζάντα

Nίκος Χριστοδούλου – Partner, Consulting Leader της Deloitte Ελλάδος, Andrea Laurenza – Head of Deloitte Digital North & South Europe, Δημήτρης Κουτσόπουλος – CEO Deloitte Ελλάδος, Κωστής Χλουβεράκης – Principal, Consulting, Deloitte Digital Leader

Το νέο creative digital consulting agency της Deloitte και στην Ελλάδα

Την ένταξη των υπηρεσιών Deloitte Digital στο portfolio της
ανακοίνωσε σήμερα η Deloitte Ελλάδος. Η Deloitte Digital αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι της Deloitte που προσφέρει στις επιχειρήσεις σχεδιασμό πελατοκεντρικών ψηφιακών υπηρεσιών, βοηθώντας τις να αναβαθμίσουν την εμπειρία του πελάτη. Η Deloitte Digital φέρνει και στη χώρα μας την τεχνογνωσία της διεθνούς παρουσίας της, η οποία αριθμεί περισσότερα από 50 γραφεία σε 61 χώρες. Συνδυάζει μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη εμπειρία και γνώση στον δημιουργικό σχεδιασμό ψηφιακών υπηρεσιών για πελάτες. Η Deloitte Digital, ως κομμάτι της Deloitte, αξιοποιεί τη στρατηγική σκέψη της Deloitte και
μετασχηματίζει τις δημιουργικές ιδέες σε αποτελεσματικές ψηφιακές προτάσεις που συνδέουν τις επιχειρήσεις με τους πελάτες τους με νέους τρόπους, έχοντας στον πυρήνα τους την ανθρώπινη εμπειρία.
Στη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της Deloitte Digital, ο κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO Deloitte Ελλάδος, σημείωσε: «H Deloitte Digital συνδυάζει τη δύναμη της Deloitte στον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και στις τεχνολογικές εφαρμογές με τις ικανότητες ενός παγκόσμιας κλάσης digital agency. Από τη χάραξη της στρατηγικής προσέγγισης για τους πελάτες της μέχρι την υλοποίησή της, η Deloitte Digital θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις που αυξάνουν το ψηφιακό τους αποτύπωμα».