SPRITE: Τώρα σε διάφανη συσκευασία που ανακυκλώνεται πιο εύκολα

Η Sprite ανανεώνει την εμφάνισή της και κυκλοφορεί σε νέα διάφανη συσκευασία που ανακυκλώνεται πιο εύκολα. Το νέο Clear PET πλαστικό μπουκάλι αποτελεί πολλά περισσότερα από μία απλή αλλαγή στον σχεδιασμό της Sprite, καθώς διευκολύνει τη διαδικασία της ανακύκλωσης με στόχο την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Οι σύγχρονοι καταναλωτές ζητούν πρωτοβουλίες και δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και η αλλαγή στο χρώμα του μπουκαλιού της Sprite βαδίζει προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση. Η νέα διάφανη συσκευασία, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά από αυτόν τον μήνα, διατηρεί την ίδια αυθεντική και δροσιστική γεύση που συνθέτει τον δυναμικό χαρακτήρα της Sprite. Με βασικό στόχο τον περιορισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της συσκευασίας, η νέα διάφανη συσκευασία, συνεχίζει να είναι 100% ανακυκλώσιμη και απλοποιεί τη διαδικασία επεξεργασίας και ανακύκλωσης. Με οδηγό το όραμα της The Coca-Cola Company για «Έναν Κόσμο Χωρίς Απορρίμματα», η Sprite, μέσα από την αλλαγή της συσκευασίας της, αναλαμβάνει τον δικό της ρόλο στη προώθηση της κυκλικής οικονομίας και των ευρύτερων δεσμεύσεων της εταιρείας.

2 8εμα

 

Νέος Απολογισμός Βιωσιμότητας 2021-2022 για την Chiquita

Εδώ και τρεις δεκαετίες, η Chiquita ηγείται των πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης στον κλάδο της μέσω της προσέγγισης «Behind the Blue Sticker». Σήμερα, η εταιρεία δημοσιεύει τον νέο Απολογισμό Βιωσιμότητας 2021-2022, όπου παραθέτει τις μακροπρόθεσμες και τις πιο πρόσφατες πρωτοβουλίες της για την στήριξη της βιωσιμότητας από το «αγρόκτημα στο τραπέζι», συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος μείωσης εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα 30BY30.
«Η Chiquita δεσμεύεται για την μακροπρόθεσμη αλλαγή, τόσο στις τοπικές κοινότητες που καλλιεργεί μπανάνες, όσο και σε ολόκληρο τον πλανήτη» δήλωσε ο Peter Stedman, Διευθυντής Βιωσιμότητας της Chiquita. «Η εταιρεία έχει εφαρμόσει μια σειρά στρατηγικών, συμπεριλαμβανομένου ενός αναλυτικού οδηγού για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, προσβλέποντας στην επίτευξη ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος». Προκειμένου να ενισχύσει τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα, η Chiquita διόρισε πρόσφατα τον Peter Stedman ως Διευθυντή Βιωσιμότητας, ένα στέλεχος που διαθέτει 14 χρόνια εμπειρίας σχετικά με τις καλλιέργειες και τη γεωργία, καθώς και την υπεύθυνη προμήθεια υλικών και τη συμβουλευτική για παγκόσμιες εταιρείες.