Η ΔΩΔΩΝΗ συμμετείχε φέτος στην Έκθεση HORECA, μέσω του Προγράμματος «Ελληνικό
Πρωινό», μια δράση κοινωνικής ευθύνης από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος που
έχει ως στόχο να συνδέσει τον πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα, προσκαλώντας τους τους
επαγγελματίες του κλάδου της Διαμονής και της Εστίασης να γευτούν ελληνικά προϊόντα και
τοπικές σπεσιαλιτέ.
Οι επαγγελματίες από το χώρο του τουρισμού και της εστίασης που επισκέφθηκαν το
περίπτερο, ενημερώθηκαν για τα προϊόντα της εταιρείας καθώς και των τιμώμενων νησιών
που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και απόλαυσαν τις αυθεντικές συνταγές που δημιούργησε η
ομάδα του chef Στράτου Ιωσηφέλλη.
Η ΔΩΔΩΝΗ εκτός από τα πασίγνωστα τυριά της που σήμερα εξάγονται σε περισσότερες από
50 χώρες στον κόσμο, παρουσίασε τα νέα, υψηλής διατροφικής αξίας, τραγανά σνακ Φέτας,
ψημένα με 100% Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ, χωρίς γλουτένη, τα οποία είναι διαθέσιμα σε 3
υπέροχες γεύσεις, ως νέα πρόταση για τα mini bars των ξενοδοχείων αλλά και για τα bars.
Η παρουσία της εταιρείας στην έκθεση είχε ως στόχο να στηρίξει την προσπάθεια του
προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό» του ΞΕΕ, παρουσιάζοντας παράλληλα τα μοναδικά
προϊόντα της τα οποία παράγονται από τις πιο ποιοτικές και αγνές πρώτες ύλες της χώρας
μας μέσω χιλιάδων μικρών και μεγάλων παραγωγών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε 500
χωριά της Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.
Αρχική Press Room Food & Beverage edition Η ΔΩΔΩΝΗ συμμετείχε στο πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό” του ΞΕΕ